Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Lule koje plijene naše poglede

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Lule koje plijene naše poglede
« Odgovori #60 u: 07. Siječnja 2009, 21:42 »
Evo malo objaÅ¡njenje lule.  :1:

http://www.serjacopo.com/TempPg1/Bril_Top.html
« Zadnja izmjena: 13. Svibnja 2010, 14:33 od McKurilj »
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #61 u: 07. Siječnja 2009, 22:46 »
Ma ni ja ne bih nikada dao tolike novce. Budalašina! A gotovo sam siguran da je kupac kolekcionar koji lule samo gleda, a ne i puši.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #62 u: 07. Siječnja 2009, 22:51 »
Ja slinimi mudrujem kako da odnekale stvorim 200$ za onu autographicu s početka teme. Ko zavraga niti jednog fuÅ¡a u zadnje vrijeme.  :1:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #63 u: 07. Siječnja 2009, 23:04 »
Ma hoće, nije nikakva žurba. Ova me je baÅ¡ zaintrigirala. Već par dana ju gledam, gleda ona mene, al kartica viče - mene nemoj gledati.  :154:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #64 u: 08. Siječnja 2009, 21:00 »

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #65 u: 08. Siječnja 2009, 21:18 »
Skroz si u “canadian“ raspoloženju...  :1:

Hell Hack

« Odgovori #66 u: 08. Siječnja 2009, 21:19 »

Evo Lulče - ovo bi ti otprilike bila jedna "straight grain" lula. Radi se o staroj poznatoj francuskoj firmi "Chacom". Dakle ove "crte" koje se vide na glavi lule - e to je "vilinska kosa" i vrlo je cijenjena, s obzirom da govori o vrhunskoj kvaliteti vrijeska!

Hack - to sa filterom nema veze - iako je danas gotovo sva evropska proizvodnja lula  bazirana na 9 mm filterima. Ameri ih ne rabe, nego su to uveli Nijemci koji su veliki puÅ¡ači lula, pa su se naravno i proizvoÄ‘ači njima prilagodili.
Inače mislim da je te nesretne filtere prvi uveo "Vauen", no nisam siguran, ali će Veliki Meštar Davorin to sigurno znati!

Hvala Kkurilj i hvala Bayro za odgovore lule su prelepe!,ali nisam bio toliko upoznat da cena lule zavisi od vreska i same izrade :77:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #67 u: 08. Siječnja 2009, 21:28 »
Skroz si u “canadian“ raspoloženju...  :1:

Kažu da je Kanada obećana zemlja.  :1:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #68 u: 09. Siječnja 2009, 00:06 »
Uf autographica, baÅ¡ bi krasno sjela u kolekciju.  :1:

Hell Hack

« Odgovori #69 u: 09. Siječnja 2009, 08:53 »
Da ,da, stvarno je posebna :1:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #70 u: 09. Siječnja 2009, 08:55 »
Misliš na autographicu?

Znam, jedva ju čekam!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #71 u: 09. Siječnja 2009, 11:40 »
Ova je velika kao tri Petersonke koja je stigla od Iwana. A nisam ju htio naručiti, ali Tihana me viÅ¡e nije mogla gledati kako plačem pred monitorom.  :1:

Ide preko one cure u americi, shiping će trajatiiii, ali nadam se da će proći bez carine. Dogovorili smo se da napiše neko pisamce u stilu da mi šalje lulu na poklon, bla ...bla... bla

A sad se odričem svih ovozemaljskih užitaka koji koštaju više od 1 lipe. Iscijedio sam sve kartice do daske.

Al nisam odlio!  :61:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #72 u: 09. Siječnja 2009, 21:10 »
To je zapravo grozno! Toliko lijepih lula, odeÅ¡ na stranicu shopa, oči se počnu cakliti, ruke drhati. A gumb "order now" samo doziva.  :64: Uvijek pokleknem.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #73 u: 09. Siječnja 2009, 21:48 »
Ideš! Za te novce kupiš dvije kod SP-a. I još ti ostane za jednu prosječnu narudžbu duhana kod Richa.
« Zadnja izmjena: 09. Siječnja 2009, 21:51 od kkurilj »

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #74 u: 14. Siječnja 2009, 20:31 »
Mali offtopic, no trenutno slinim za bilokakvom lulom hehehe  :36: :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!