Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Prijatelj mi "radi za" Balkan Sobranie!!!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Prijatelj mi "radi za" Balkan Sobranie!!!
« u: 26. Prosinca 2009, 15:18 »
:-)

Dakle, u pravom hrvatsko-novinarskom štihu, nastavljam sa pricom koja ipak nije tako "bombasticna".

Maloprije sam bio na kavi sa jako dobrim prijateljem koji zivi u Becu, a dosao nam je malo u posjetu preko blagdana. Slucajno, potrefilo se da je ovdje i njegov bratic iz Kanade kojeg poznajem otprije ali se dugo dugo nismo vidjeli.

Sjednemo mi na kavu i pricam ja o lulama.... Zainteresira ih moja nova lula, pa mirisanje duhana (imao sam Sillems Zeleni i DaVinci sa sobom), pa malo prica o svemu tome dok se nismo prebacili na usual chit chat o poslu. Pitam ja toga iz Kanade sto sada radi, kak zivi itd... kaze on da radi na poslovnoj strategiji za veliku tobacco kompaniju. "Koju" - pitam ja, kaze on "Japan tobacco" ... :) :) :)

A ja cu njemu na to - dat cu ti ja poslovnu strategiju, VRATITE BALKAN SOBRANIE PIPE TOBACCO NA TRZISTE hehe.... oni su navodno otkupili recept....

Eto koliko je svijet mali, a sve u njemu isprepleteno
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Prijatelj mi "radi za" Balkan Sobranie!!!
« Odgovori #1 u: 26. Prosinca 2009, 15:34 »
Heheheh, nevjerovatno!

I kaj kaže, se kaj kreće po tom pitanju?
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #2 u: 26. Prosinca 2009, 16:03 »
Kaze da rade neke Sobranie cigarete?? ali da je pajp tobacco neisplativ i da sumnja da ce krenuti u to.... ali tko zna, mozda ako miu posaljemo dovoljno mailova ili neku peticiju....

Mozda bi se dala iz fore sloziti neka free peticija, okaciti na svjetske pipe forume, pa mu na kraju posaljemo gotovu, potpisanu, da ju samo proslijedi u headquarters?!
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #3 u: 26. Prosinca 2009, 19:25 »
Da, dosta ljudi starijih koje znam, zna za te pljuge. Daj nabavi bar pljuge ak možeš :1:
A te peticije nemaju smisla IMHO, ali možemo probat...
TAKE ONE FOR THE TEAM!

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #4 u: 27. Prosinca 2009, 21:48 »
... samo objavite gdje se može potpisat ....
ZIG  ZAG

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #5 u: 05. Siječnja 2010, 00:38 »
te cigarete su shit, probao sad za ng (trezan!) a u srbiji ih ima na skoro svakoj trafici. 300din paklica. mislim, nista narocito. a sto se tice peticije, sto da ne... alarmirati i svetske forume, pa "proleteri svih zemalja - bez bs ne valja!" :64: