Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Video sadržaji

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Video sadržaji
« Odgovori #15 u: 18. Siječnja 2010, 10:30 »
 :1:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #16 u: 19. Siječnja 2010, 15:58 »
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #17 u: 26. Siječnja 2010, 23:27 »
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #18 u: 26. Siječnja 2010, 23:43 »
kakvi ubaci :12:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #19 u: 27. Siječnja 2010, 00:45 »
Zapravo su meni žive legende, obožava taj Å¡ov. A Å¡to se tiče PorÅ¡ lula bi se čak i ja tako ponaÅ¡ao jer su tako ružne  :90:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #20 u: 19. Veljače 2010, 23:41 »
U zadnje vrijeme dosta "gazim" po youtubeu i pala m je na pamet ideja da otvorimo piperson chanel. Možda nebi bilo loše da svatko od nas napravi neki video s npr. svojom kolekcijom lula ili da ispriča dojam o nekom duhanu, luli,... (nebitno). Mislim da manje više svi imamo neku kamericu/mobitel, fotić koji može snimiti par minuta videa. Naravno nitko ne očekuje hollywoodsku A produkciju, niti dugometražni film.

Å ta mislite o tome?
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #21 u: 20. Veljače 2010, 01:24 »
to bi po mom misljenju mogo dr dotter da uradi kao reklamu.  :13: a i mi ostali,sto da ne. licno ne znam sta bi mogo pametno da kazem na tu temu, ali dobro, dade se porazmisliti...

Mateas78

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 363
    • Tobacco  Taste - forum ljubitelja lula i duvana
« Odgovori #22 u: 20. Veljače 2010, 03:34 »
Možda bi mogla neka video prezentacija na sajtu da se stavi gde bi se preneo doživljaj sa nekih od okupljanja članova foruma, potom bi mogao admin sa lulom meÄ‘ zubima da kaže koju reč o forumu i porivu da osnuje forum na tu temu a i Dotter pride da prikaže svojih ruku delo, neki detalj sa izrade lule. Sve u svemu takav klip ne bi trajao viÅ¡e od 10 min i ujedno bi mogao da bude i na nsalovnoj strani sajta. To je samo predlog.  :14:
Historia Magistra Vitae Est!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #23 u: 20. Veljače 2010, 06:33 »
E baš to, i ja sam na tako nešto mislio.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #24 u: 20. Veljače 2010, 08:22 »
Odlicna ideja!!! Jel netko ima ikakvog iskustva sa video montazom? Da se to sve pospoji i uoblici u nesto zgodno.
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #25 u: 20. Veljače 2010, 10:41 »
Ja sam se malo igrao u iMovieu, a u zadnje vrijeme čeprkam po Pinnacle Studiu.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #26 u: 20. Veljače 2010, 12:36 »
Super, znaci dalo bi se nesto sloziti. Ajmo, netko treba biti redatelj i reci sto cemo i kako cemo, pa da svatko odradi svoj dio.

Koja je ideja prvog filma, koji bi nas predstavio? Za kasnije je lako, ali taj prvi treba predstaviti clanove.
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #27 u: 20. Veljače 2010, 13:07 »
Možda za početak nešto malo o tome kako lula spaja ljude, pa recimo koja minuta s nekog druženja, pa o profilu ljudi koji se druže, itd. Kasnije možda nešto iz tvoje radionice, pa onda kasnije o mukama nabavke duhana,... ima toga ajme što bi mogli napraviti.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #28 u: 20. Veljače 2010, 13:11 »
Da, mozemo cuda napraviti!!
Keep it simple!

Mateas78

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 363
    • Tobacco  Taste - forum ljubitelja lula i duvana
« Odgovori #29 u: 21. Veljače 2010, 14:37 »
Evo linka kako su to uradili ljudi sa pc axe foruma. Mislim jes da je forum posvećen nekoj drugoj temi ali eto čisto kao neka ideja...

http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=Z8cTHUSJWCo&v=gemBGjYBtJ4
Historia Magistra Vitae Est!