Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Mjenjam Zeleni Sillem :-)

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Mjenjam Zeleni Sillem :-)
« u: 30. Siječnja 2010, 20:10 »
Eto i mene nakon dugo vremena, mozda sam nekome falio a mozda nekome i nisam ;)

Uglavnom, da predjem na stvar - tijekom ovih nekoliko tjedana i mjeseci isprofilirali se moji istancani okusni pupoljci na jeziku i skuzio sam da aromatici vise ne idu.

Stoga, ako netko zeli dati MyMixture 965,Nightcap ili neto slicno, za punu limenku Zelenog Sillema, vrlo rado ga posaljem. Sad sam otkrio svoj sveti gral (Dunhill) a cujem da ih nema vise za kupiti :(

PozdraF svima
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: Mjenjam Zeleni Sillem :-)
« Odgovori #1 u: 30. Siječnja 2010, 20:48 »
mjenjam za 965! :) dobiješ pm
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #2 u: 30. Siječnja 2010, 20:51 »
ajde, pisi! ;)
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 30. Siječnja 2010, 21:14 »
Kaj, nije ti Sillem legao? :1:
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #4 u: 30. Siječnja 2010, 21:19 »
Znas sta, cudna je prica s tim duvanima... mislio sam da ce biti kao s vinom ali vidim da nije.

Badelov Sauvigbnon Daruvar 2007, FANTASTICNO vino, jeftino, 50kn butelja... probas ga prvi put i UVIJEK je jednako dobro i uvijek jednako padnem s nogu (ne samo radi kolicine eh) ;).

Sillem - odusevio me na prvu, na drugu i trecu je jos uvijek bio dobar.... I onda su poceli problemi. SKuzio sam da mi uvijek "zaslini" u drugoj polovici pusenja, pocnem osjecati "kemijski" miris, itrd. itd.... jednostavno - ne valja mi vise. Kako i zasto, ne mogu objasniti ali bas mi ne ide :( ....

On the other hand, Kruno ;) mi je poslao uz onaj Oriental od McConella i jednu piksu My Mixturea.... issss, tu sam pak pao ko pokosen. Lula za lulom, svaki dan bar jedna.....  Ocito ipak nisam tip za aromatike.

Na prvu padamna te fine arome ali u duzem pusenju (a lula je bas to)... jok!
-

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #5 u: 30. Siječnja 2010, 21:54 »
da, očito ti latakije bolje leže.
pa super da si se počeo definirati, tj. da si počeo kužiti koji ti je ukus, da ne bacaš novce na krive duhane.
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #6 u: 30. Siječnja 2010, 22:36 »
da, očito ti latakije bolje leže.
Da, vidiÅ¡, sa latakijom rijetko možeÅ¡ pogrijeÅ¡iti. Ima ih boljih, ima ih gorih, ali nikada nisam probao latakijski duhan, pa da mi je bio odvratan-neki malo nikotinski jak-kao npr. Dunhill 965, neki ima onaj "Å¡ljakerski Å¡mek"-kao npr. Stanislaw Balkan latakia, a neki su jednostavno par kategorija iznad. Jednostavno nikada nisam za neki latakijski duhan rekao da je odvratan! (barem do sada), za razliku od raznih aromatika ili Virginia koje se (najvjerojatnije) nikada neće naći na mojem "repertoaru"  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #7 u: 01. Veljače 2010, 13:53 »
Virginije i nisu toliko lose; dosada sam probao samo No1 i jos si nisam na "ti" s njim.... Jako mi grije lulu, lijepo je slatkast (delikatno, ne prejako)  ali opet malo se " tu toga dogadja" ;) ;)

Mozda Domagoj dobije jednu malu vrecicu na poklon ako meni i dalje ne sjedne kako treba hehe.

Latakija koja mi nije bas odgovarala je bio C&D DaVinci ali se zato netko na istoku usrecio njime ;). Nista ne bacamo.... (osim nekog GROZNOG Sherry and Cherry duhana - sa afro crncem u logo-u - koji je pao kao poklon ljudi koji nisu lulasi)
-

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #8 u: 01. Veljače 2010, 14:01 »
Hehehe, svi smo se nadobivali takvih poklona :1:
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #9 u: 01. Veljače 2010, 14:03 »

Latakija koja mi nije bas odgovarala je bio C&D DaVinci ali se zato netko na istoku usrecio njime ;).

I to samo kako usrećio, meni je to jedna on najboljih latakija!

Još jednom punooo hvala!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.