Negdje sam, koliko me sjećanje služi, već pohvalio majstora, ali nisam prijatelja! Grega, svaka Äast, nisam nikada do sada kod Dombe vidio takav žar u oÄima kada ju je ugledao! Kao kad malom djetetu darujeÅ¡ igraÄku! 
hehehe, da to je doista tako i bilo. Iskreno, ruke su mi zadrhtale dok sam ju gledao koliko je prekrasna. Bojao sam se da mi ne ispadne već pri prvom našem upoznavanju.
Ne znam zaÅ¡to, dok sam ju puÅ¡io cijelo sam ju vrijeme vrtio po rukama, ogledavao, prouÄavao prekrasnu strukturu na drvetu.. StraÅ¡no me asocira na spoj kopno/more, toÄno neka lokacija gdje majstor Canaan ide u "lov" na masline a gdje se spaja crnogorsko kopno i more. Njena žuto/smeÄ‘a boja masline kao kopno i njen plavo/crni cumberland usnik kao more. Ma savrÅ¡eno neÅ¡to!
Lula se puÅ¡i fantastiÄno, krstio sam ju sa G.L.Pease Westminsterom, gorjela je duuugo duuugo, a ugrijala se tek toliko koliko sam ju ja ugrijao držeći ju u ruci. Definitivno majstorski probuÅ¡ena, uobliÄena, dovrÅ¡ena!
A Gregi stvarno još jednom skidam kapu kako me uspio iznenaditi i razveseliti. Iznenadio me još pred tjedan dana kad se izlanuo, ali potpuni doživljaj oduševljenja je bio kad je lula stigla.