Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Lula na koju smo ponosni

Mateas78

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 363
    • Tobacco  Taste - forum ljubitelja lula i duvana
Odg: Lula na koju smo ponosni
« Odgovori #30 u: 03. Ožujka 2010, 14:07 »
Stvarno krasna lula! Posebno mi se sviÄ‘a rub glave  :61:
Historia Magistra Vitae Est!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #31 u: 03. Ožujka 2010, 15:32 »
Slazem se, glava je mrak , mrak! (p.s. duvan poslat!! nadam se da ce stici bez carine)
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Mateas78

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 363
    • Tobacco  Taste - forum ljubitelja lula i duvana
« Odgovori #32 u: 03. Ožujka 2010, 18:21 »
Hvala lepa!!! Nestrpljivo ga očekujem!  :36:
Historia Magistra Vitae Est!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #33 u: 28. Ožujka 2010, 16:40 »
Jucer sam na poklon, od mog prijatelja Grege aka Cigare dobio Avestu napravljenu od naseg majstora u izrazavanju u maslini - Canaana.

Lula je F E N O M E N A L N A!!! Jedna od rijetkih lula koju sam cijelo vrijeme pusenja i vrtio po rukama, gledao kako je MAJSTORSKI napravljena, kakav je majka priroda fantastican komad masline stvorila a koju je vrsni znalac Abi odabrao, odnjegovao i oblikovao u ovaj nevjerovatno lijepi pusacki instrument. Stvarno dijelo majstora i vrhunskog umjetnika! Ovo je definitivno jedna od najzanimljivijih lula u mojoj kolekciji!!

Grega, prijatelju moj!! Kakvo divno iznenadjenje, kakav savrsen poklon! Uvijek cu ju cuvati kao posebnu lulu u mojoj kolekciji, prisjecavajuci se i prigode kojom si mi ju poklonio! Svaka cast stari! Hvala ti sto puta!!
« Zadnja izmjena: 29. Ožujka 2010, 08:54 od Dotter »
Keep it simple!

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #34 u: 28. Ožujka 2010, 16:47 »
čestitam Dotter, sve pohvale Cigari na prekrasnom poklonu, i na kraju, ali ništa manje važno, sve pohvale i majstoru CP-u na izradi
« Zadnja izmjena: 28. Ožujka 2010, 16:54 od MOVESHAKER »
ZIG  ZAG

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #35 u: 28. Ožujka 2010, 17:31 »
Hvala  uvazeni kolega  na tako lepim i zaista pohvalnim recima mome stvaranju  :1: !
Moram priznati da sam tek sada odahnuo kada znam je Avesta ispunila ne bas mali zadatak,da bude pusacki instrument koji zadovoljava sve visoke kriterije  u rukama pravog majstora za Lule .
A da je uz sve to jos i  poklon u znaku velikog prijateljstva , e"to je tek za mene slag na torti i tresnja na slagu :1:!
« Zadnja izmjena: 28. Ožujka 2010, 17:36 od Canaan »
"keep it simple until it gets complicated"

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #36 u: 28. Ožujka 2010, 17:33 »
čestitam Dotter, sve pohvale Cigari na prekrasnom poklonu, i na kraju, ali ništa manje važno, sve pohvale i majstoru CP-u na izradi
Hvala !

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #37 u: 28. Ožujka 2010, 17:35 »
Stvarno svaka čast Gregi na predivnom pokloni, majstoru Canaanu na vrhunskoj izvedbi i Dotteru kao sretnom vlasniku!!!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #38 u: 28. Ožujka 2010, 17:37 »
Stvarno svaka čast Gregi na predivnom pokloni, majstoru Canaanu na vrhunskoj izvedbi i Dotteru kao sretnom vlasniku!!!
Hvala!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #39 u: 28. Ožujka 2010, 21:16 »
Ovo je jedina lula koja jos nije otisla u drvene posude gdje su mi sve lule nego stoji na stolu, njen tamper kraj nje. Da su mi na oku cijelo vrijeme! :1:

hvala svima na cestitkama, ovakva krasotica ih je i zasluzila! 
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #40 u: 29. Ožujka 2010, 00:40 »
Negdje sam, koliko me sjećanje služi, već pohvalio majstora, ali nisam prijatelja! Grega, svaka čast, nisam nikada do sada kod Dombe vidio takav žar u očima kada ju je ugledao! Kao kad malom djetetu darujeÅ¡ igračku!  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #41 u: 29. Ožujka 2010, 00:57 »
Stvarno, Grega, već si se viÅ¡e puta pokazao kao ljudina i pravi prijatelj, svaka ti čast compadre!  :89:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #42 u: 29. Ožujka 2010, 09:07 »
Negdje sam, koliko me sjećanje služi, već pohvalio majstora, ali nisam prijatelja! Grega, svaka čast, nisam nikada do sada kod Dombe vidio takav žar u očima kada ju je ugledao! Kao kad malom djetetu darujeÅ¡ igračku!  :1:

hehehe, da to je doista tako i bilo. Iskreno, ruke su mi zadrhtale dok sam ju gledao koliko je prekrasna. Bojao sam se da mi ne ispadne već pri prvom našem upoznavanju.

Ne znam zašto, dok sam ju pušio cijelo sam ju vrijeme vrtio po rukama, ogledavao, proučavao prekrasnu strukturu na drvetu.. Strašno me asocira na spoj kopno/more, točno neka lokacija gdje majstor Canaan ide u "lov" na masline a gdje se spaja crnogorsko kopno i more. Njena žuto/smeđa boja masline kao kopno i njen plavo/crni cumberland usnik kao more. Ma savršeno nešto!

Lula se puši fantastično, krstio sam ju sa G.L.Pease Westminsterom, gorjela je duuugo duuugo, a ugrijala se tek toliko koliko sam ju ja ugrijao držeći ju u ruci. Definitivno majstorski probušena, uobličena, dovršena!

A Gregi stvarno još jednom skidam kapu kako me uspio iznenaditi i razveseliti. Iznenadio me još pred tjedan dana kad se izlanuo, ali potpuni doživljaj oduševljenja je bio kad je lula stigla. :1:
Keep it simple!

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #43 u: 29. Ožujka 2010, 12:18 »
Lula je fantasticna. Molio bih te Domagoj da kad se budemo vidjeli da je doneses da ju vidim u zivo. :1:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #44 u: 29. Ožujka 2010, 12:21 »
Lula je fantasticna. Molio bih te Domagoj da kad se budemo vidjeli da je doneses da ju vidim u zivo. :1:

Ofkors, već sam ja mislio na to da ti ju nosim pokazati.  :36:
Keep it simple!