Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Tajland 2010

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Tajland 2010
« u: 05. Ožujka 2010, 11:14 »
Par dana natrag sam se vratio sa puta po Tajlandu, zemlje koja me je totalno fascinirala. Sve što mogu reći su sami superlativi. Ljudi su nevjerojatno dobri, sretni i zanimljivi, hrana na ulici ili restoranu je 5+, cijene smiješno niske, priroda izvanredna... kad smo se vraćali na avionu sa Njemcima, Arabima i Slovencima sam se osjećao ko da smo između stoke. I prvi put mi se desilo, da po mjesecu dana nisam ni malo želio ić kući, moga bi ostat 3 puta više. To je bio moj prvi put na Tajland i DEFINITIVNO ne zadnji.

Lule... sa sobom sam uzeo meericu i Radice chubbicu i puno duhana. U Bangkoku nisam pušio jer je bilo prevruće, na sjeveru je bilo već bolje a na jugu na moru su lule došle na program. Nema boljeg nego po večeri na plaži popiti par koktaila i pušiti dobar duhan.
Nabavio sam nekih 20 lula od "hill tribes" i nešto malo duhana. Možda će bit koja lula čak pušljiva poslije posjete ordinacije Dr Dotter. :)
Zadnji dan sam u Bangkoku na marketu pronašao kineski "antik šop". Ispod brda nekih stvari sam pronašao kutiju i unutra prastaru meericu sa jantar usnikom. Čak je bilo i malo pepela još unutra. Bio sam u ekstazi i siguran da će bit maksimalno 20€.... no cijena je bila 300€ :38: što vjerojatno nije ni previše za takav komad ali za Tajland je to nevjerojatna cijena. Lijepo sam se zahvalio i otišao bez lule. :1:

Ovdje možete vidjet kratku galeriju sa 40 fotkicama napravljenu samo za piperson :)
http://www.zarocena.si/galerija/thai/

a ovdje za sve mazohiste galerija sa 250 fotkicama:
http://www.zarocena.si/galerija/tajska
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Tajland 2010
« Odgovori #1 u: 05. Ožujka 2010, 11:21 »
Svaka čast! Fotke su PREDOBREEEE!

Drago mi je da ste se tako lijepo proveli!!!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #2 u: 05. Ožujka 2010, 11:23 »
Bože bože bože bože bože, KOJE FOTKE! KOJE FOTKE! Ne vjerujem!
Mislim, nisam ni manje očekivao od tebe, ali STVARNO sam oduševljen! Šteta kaj buš gost na svadbi, inače bi te angažiral! :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #3 u: 05. Ožujka 2010, 11:24 »
A najjača mi je ona sa svinjskim glavama, izgleda ko da se pajceki smiju :68:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #4 u: 05. Ožujka 2010, 11:53 »
Hvala momci!

Šteta kaj buš gost na svadbi, inače bi te angažiral! :1:

haha uzet ću mobitel sa sobom tak da bez brige  :1:

btw za sve tehničare... fotkano je sa canon 5d mark II, pola fotkica sa Zenitar 16mm f2,8 fisheye a pola sa canon 135mm f2,0
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #5 u: 05. Ožujka 2010, 12:53 »
Može, Sony Ericsson T68 + 320×240 kamera i da vidiš fotke :68:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #6 u: 05. Ožujka 2010, 13:30 »
Prijatelju, sa totalnim guštom sam pogledao cijelu veliku galeriju, polako, sliku po sliku.

Ovo je nešto najbolje od fotografija što sam dosad vidio!!! Ikad!!

Boje, atmosfera, kadrovi, motivi... GENIJALNO!!!!!!

Stvarno, kao da sam bio na Tajlandu se osjećam! Kroz fotografiju si ispričao apsolutno sve!

Hvala da si ovo podijelio s nama, jedva čekam da opet nekuda otputuješ i da pokažeš novu galeriju!

Fantastično!!!  :36: :36:
Keep it simple!

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #7 u: 05. Ožujka 2010, 13:54 »
Genijalno. Hvala ti Grega sto si nam ustupio svu tu krasotu. Jedva cekam da ih pokazem mojoj supruzi koja je budista.
p.s. nisu li fotke 60 i 61 ipak malo obradjene?  :1:

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #8 u: 05. Ožujka 2010, 13:55 »
F A N T A S T I Č N O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #9 u: 05. Ožujka 2010, 13:59 »
svaka čast, fotografije su više nego 5+, vidi se da se fotkalo sa guštom , u svakoj fotki se osjeća doza mentaliteta i podneblja :38:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #10 u: 05. Ožujka 2010, 14:01 »
Ja ih cijelo jutro mailam naokolo, da svi frendovi vide :1:

Kakav car!!
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #11 u: 05. Ožujka 2010, 14:02 »
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #12 u: 05. Ožujka 2010, 16:56 »
Dečki pretjerujete :) ali hvala na komplimentima.
Ja na putu nikada ne radim reportaže, katkad imam aparat cijeli dan u torbi, samo fotkam kad se mi nešto sviđa... tak da tu nema neke storije, samo isjek.

sesapipes, po tome što sam vidjeo na Tajlandu, smo ne-budisti prava stoka. Nevjerojatno je kako su mekani, nepokvareni, neagresivni a najvažnije sretni. U drugom životu se selim :1:
Ne znam točno što si mislio za 60 i 61 ništa nije drugačije napravljeno nego na ostalim osim da su fotkane u "potpunoj" tami. Iso 4000 f2,2 i 1/80s. Tako da je više "noisa".

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #13 u: 05. Ožujka 2010, 17:12 »
Grega, to sa fotkama 60 i 61 je bila sala. komadi su strava, zato sam rekao da su fotke mozda
"obradjene". :26:

Mateas78

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 363
    • Tobacco  Taste - forum ljubitelja lula i duvana
« Odgovori #14 u: 05. Ožujka 2010, 18:12 »
Fotke su extra!!!! Jesi li razmiÅ¡ljao da radiÅ¡ za National Geographic?  :134:
Historia Magistra Vitae Est!