Eto napokon da se navirim i ja u ovaj renomirani i prvi Lulaski forum naseg sireg regiona.
Starosne sam dobi 39 i ono cime sam najvise zivotno opcinjen je primenjena umetnost koja me cvrsto drzi u saci vec nekih petnaestak godina.
Imam tu srecu da delom poticem iz jedne stare porodice koja se vec dugo bavi tradicijionalnim zanatom uz posed plantaze maslina a genetika pra-dede verovatno cini svoje da sam se obreo u Lularskom zanatu koji je i on praktikovao u svom slobodnom vremenu izradjujuci mustikle i male Lule od masline prijateljima.
Za mene Lula predstavlja uzviseni plato komunikacije medju ljudima i visim kreativnim silama , altar na kome duvan predaje svoju besmrtnu esenciju delom nama i delom njima cineci da mir nastupi u srcu,umu i ovom nasem svetu, makar za tren.
Imam naravno jos interesnih sfera a jedna od njih su duvacki instrumenti pa se vec duzi niz godina krecem sa usnom harmonikom u muzici bluza .
Eto malo o meni nadam se da cu vreme koje ovde provedem biti obogacenje kako za mene tako i za vas cineci svojom pozitivnom voljom ovo virtuelno - realno mesto lepsim.