Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Sillem Black

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Sillem Black
« u: 15. Ožujka 2010, 07:33 »
sad sam tek skužio da na forumu nemamo recenziju ove vrhunske delicije... morat ćemo to ispraviti  :1:

Nego, nešto sam primjetio na asp-u da ga ljudi mahnito traže okolo i da ga je nestašica. Ne zna se da li ga se prestalo proizvoditi (nekako sumnjam u to) ili je samo trenutna nestašica. U svakom slučaju, ako negdje naletite na njega, nabavite si koju piksu.
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Odg: Sillem Black
« Odgovori #1 u: 15. Ožujka 2010, 10:54 »
Imam ja jednu piksu, neotvorenu :) koju je Braco trebao uzeti "s mojih ruku" pa se nekak  nismo uspjeli dogovoriti nikako.

Ako bi netko uzeo to a bas mu se ne svidja Penzance, M. Mud, MM 965 ili nesto tako, ja bih radi trampio.

PozdraF
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #2 u: 15. Ožujka 2010, 11:03 »
Imam ja jednu piksu, neotvorenu :) koju je Braco trebao uzeti "s mojih ruku" pa se nekak  nismo uspjeli dogovoriti nikako.

Ako bi netko uzeo to a bas mu se ne svidja Penzance, M. Mud, MM 965 ili nesto tako, ja bih radi trampio.

PozdraF

prodano

965 je tvoj!
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #3 u: 15. Ožujka 2010, 11:04 »
Imas? Pa sto nismo vec trampili :D.... ajde, samo javi kad i gdje, ako nista drugo, ond au Subotu na roadtripu
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 15. Ožujka 2010, 11:06 »
Imas? Pa sto nismo vec trampili :D.... ajde, samo javi kad i gdje, ako nista drugo, ond au Subotu na roadtripu

može!

imam jednu limenku koju sam mislio čuvati ako mi ikad legne taj duhan. ali Črni SIllem je prevelika delicija da se ne bi 965-ica dala za njega. :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #5 u: 15. Ožujka 2010, 11:11 »
može!

imam jednu limenku koju sam mislio čuvati ako mi ikad legne taj duhan. ali Črni SIllem je prevelika delicija da se ne bi 965-ica dala za njega. :1:
SVETOGRĐE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #6 u: 15. Ožujka 2010, 11:14 »
Ma je, svetogrđe my ass... Sillem šije 965-icu 17 puta... :1:

(Sad kad krene paljba)
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #7 u: 15. Ožujka 2010, 11:17 »
Ma je, svetogrđe my ass... Sillem šije 965-icu 17 puta... :1:

(Sad kad krene paljba)
Ruku na srce, meni je Sillem odličan duhan, ali niti blizu 965-ici! No, to je samo moj subjektivan dojam! Inače, na prvu mi je 965-ica bila odvratna, no, što sam ju više puta probao, sve bolja i bolja mi je, definitivno! Čak mi se sada niti nikotinski ne čini prejaka..
Inače, 965-ica mi je trenutno među top 3 duhana...
-Confucius

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #8 u: 15. Ožujka 2010, 11:35 »
Ček, ovo nije fer... Kak si se ti sad tak zguzio, a ja se već dogovorio za zamjenu s Acom :(((
Papci jedni, a lijepo smo se dogovorili i sad štani :((( (inače imao sam jedno iznenađenje za tebe Aco, al sad se yebi) :68:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #9 u: 15. Ožujka 2010, 11:37 »
A, yebiga Robi, sramota je kaj Gada iz Slovenije viÅ¡e vidimo nego tebe, koji si tu! ProÅ¡la baba s kolačima!  :68:
-Confucius

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #10 u: 15. Ožujka 2010, 11:40 »
Ljudi, ja imam još koji mjesec Pakla (tm) a onda high life, sada mi organizacija nekih stvari uzima puno vremena, još sam se uvaljo s tim pingačem tak da sama fakat na knap s vremenom, jedva se s Anjom vidim, a živimo skupa :1:
Samo da pokrenem neke stvari na kojima radim neko vrijeme, onda bu sve lakše :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #11 u: 15. Ožujka 2010, 11:55 »
Ljudi, ja imam još koji mjesec Pakla (tm) a onda high life, sada mi organizacija nekih stvari uzima puno vremena, još sam se uvaljo s tim pingačem tak da sama fakat na knap s vremenom, jedva se s Anjom vidim, a živimo skupa :1:
Samo da pokrenem neke stvari na kojima radim neko vrijeme, onda bu sve lakše :1:
Ma, nisi ti jedini koji ima Pakao(tm)-kod mene je slična situacija-na poslu mi je koma (posla nema-bolje rečeno, plaća kasni sada već mjesec dana), ali ipak nađem malo vremena, za maknuti se na stranu-a meni je to, vjeruj mi, daleko teže nego tebi, koji nisi oženjen, niti imaš djece!
No, kao što uvijek kažem, nikoga ne treba "siliti", ako netko neće i ne želi!
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #12 u: 15. Ožujka 2010, 11:56 »

kaj pokrečeÅ¡? perpetum mobile?   :68:

ak ste se vi nekaj dogovorili, onda se ne budem mješao, ali je Aco napisao da se niste nikako i niš dogovorili pa sam uletio.

ako se ti mjenjaš s njime, onda niš od mojih dogovaranja. recite da znam da li mi ostaje ta 965-ica :1:
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #13 u: 15. Ožujka 2010, 12:01 »
Ma OK, čejndžajte se, mi smo se dogovorili ali Aca nije mogao 5 dana zaredom i onda niš od toga. Nije bed :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #14 u: 15. Ožujka 2010, 12:03 »
Ma OK, čejndžajte se, mi smo se dogovorili ali Aca nije mogao 5 dana zaredom i onda niš od toga. Nije bed :1:

pa kakav je to bio dogovor gdje ste se morali nalaziti 5 dana zaredom?? Ti si njega trebao masirati a on tebi Sillem? :68:
Keep it simple!