Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

JOJOOOOOJJJJJ dosao u napast, 4Noggins :-)

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
JOJOOOOOJJJJJ dosao u napast, 4Noggins :-)
« u: 15. Ožujka 2010, 22:55 »
Maloprije dosao u napast, na 4Nogginsu, pa sam se u zadnji cas obuzdao.... narucio bih Penzance, Mississippi Mud, Ashton Artisans, Ashton Smooth Sailing (probao netko??), Vintage Syrian.... Sve sam ih htio naruciti, nekih nije bilo, a od drugih me nasrecu i po moj novcanik, cura odgovorila.

Ima netko nesto od ovih da bar malo probam?

Drugo pitanje - kakav je taj Mud, jel podsjeca na C&D DaVinci? Ako da onda mi to nece pasati, ne volim miris gume.

Ispricavam se na ovako zbrckanom postu, mrtav sma umoran, citav dan sma vrtlario :D
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: JOJOOOOOJJJJJ dosao u napast, 4Noggins :-)
« Odgovori #1 u: 15. Ožujka 2010, 23:02 »
Penzanca ima kod mene, to nije problem.

Mississippi Mud nije sličan C&D DaVinciu. Ponajviše jer u MM-udu ima poprilično periquea, kojeg u DaVinciju nema.
Inače ako ti DaVinci nije sjeo, mislim da bi ti MM-ud još manje sjeo, jer ima jednu dozu gorčine, dok je DaVinci više sladak.
Vintage Syrian - hm... nije baš nešto. Ima punoooo finijih virginija.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #2 u: 15. Ožujka 2010, 23:10 »
Hoj!

Hvala na savjetu ;-) .... Mda, ne znam zasto ali meni ti je DaVinci vec bio gorak a inace sam postao Latakija-Manijak ;-) tzv. Latakijak! A njie mi se svidio prvenstveno rai toga sto me miris podsjecao na miris one gume na auticima koje smo imali kao klinci.... Autici su bili srednje veliki, metalni, mogli su se nategnuti unatrag, pustiti i onda bi sami isli naprijed ;-) .... Grozan mi je taj gumasti smrad.

Znaci nista od Muda, jos gori je od ovoga? Ajde, bar cu malo Penzije probati ali djaba mi i to kad ga vise nema za kupiti nigdje.

Vintage sam htio ne radiVirginije vec radi Larakije (Sirijske) koja je navodno mrak?
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #3 u: 15. Ožujka 2010, 23:14 »
Joj pišem gluposti!

MacBaren HH Syrian je odlična latakija, jedna od najboljih koje sam probao. Sorry, mislio sam na HH Mature Virginija, koja baš i nije nešto.

Penzanca možeš naći na ebay-u ali cijene su paprene.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 16. Ožujka 2010, 07:43 »
Da, Vintage Syrian je odličan, pušio sam ga u dva-tri navrata. Stvarno odlična latakija!

Mississippi Mud, koliko se sječam, mi nije bio loš - dapače, jako dobar ali me slomio koliko je jak!! :1:
I to baš kod McKurilja sam se satrao od jedne lule :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #5 u: 16. Ožujka 2010, 08:30 »
Joj pišem gluposti!

MacBaren HH Syrian je odlična latakija, jedna od najboljih koje sam probao. Sorry, mislio sam na HH Mature Virginija, koja baš i nije nešto.
Hehe, pa već te gledam i reko' WTF!  :1:
Stvarno jest Vintage Syrian jedan od najboljih latakijskih duhana!  :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #6 u: 16. Ožujka 2010, 09:08 »
Je, stvarno jedna od naboljih latakija i definitivno najbolji MacBarenov duhan kojeg sam probao.

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #7 u: 16. Ožujka 2010, 10:05 »
MM- ruka koja te podize ali i spusta ukoliko se preobilno sisa usnik  :13:.
"keep it simple until it gets complicated"