Hvala drugari !

- juÄer sam neÅ¡to razmiÅ¡ljao o tvojim lulama i pokuÅ¡avao se sjetiti da li sam dosad vidio da si radio blowfish ili ne
i kako će mi sljedeći projekt biti blowfish od masline, to bi moglo savršeno ispasti!
Je,kolega smatram da treba istraziti sve kutke ove umetnosti i osloboditi ruku ,jer ce nam i jedna buduca Lula biti zahvalne na nekom novom momentu u oblikovanju,a ruka laka kao pero.

A,po pitanju telepatije,pa izgleda da smo ukljuceni na istu frekvenciju, misao se prostire brze od svetlosti ili kako ide bese ona dobra stara pesma od Dugmeta; ima neka tajna veza.Tajna veza za sve nas...i za Pipemakere

po mom misljenju ide iznad neceg sto se smatra "klasicnim" blowfishom 
Imao sam kolega Sesa kod ove Lule i mracni trenutak duse,kada dodjes do momenta gde vise ne vidis 'ono'i cini se na trenutak da je nit prekinuta,i pitas se 'zasto radis ovako komplikovan oblik'(zato sto si ovisnik o Lulama)odgovara mali djavo sa ramena).

Razviti shape u zivlju formu ali da ostane u zadatom okviru, kod ovakvih radova lako se moze preterati a da mu posle nema popravke.Taj veciti balans je najtezi,ali to vrlo dobro znas...