Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Poskupio duhan?

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
Odg: Poskupio duhan?
« Odgovori #15 u: 26. Svibnja 2010, 09:54 »
Ma samo da se nadovežem na ovo (znam da si i sam to jednim dijelom mislio) - ma kakvo obvezno štivo, taj duhan nije loš, ali probaj ga pušiti 3 dana zaredom nekoliko puta dnevno - fuj, zgadi ti se život :1:
Trgovci (maloprodajni) ovdje nisu krivi jer oni ne određuju cijenu duhana. Kriva je država i uvoznik pojedinog duhana. Porezi su ogromne, a bome i marže, svi bi samo radili po principu kupi jeftino pa prodaj skuplje bez previše muke i brige...
Ma KIJM :1:
BTW kolko taj bućkuriš sad košta?
TAKE ONE FOR THE TEAM!

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #16 u: 26. Svibnja 2010, 10:40 »
ZIG  ZAG

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #17 u: 26. Svibnja 2010, 10:47 »
Ako ćemo realno najviše se isplati naručiti neku pristojnu količinu duhana, recimo 200 - 300 grama koji će proći bez carine. A barem uživaš i dimiš vrhunske duhane. I što je najbolje, cijena sa shippingom im je u par kuna s bućkurišima (dobro Robi kaže), koje možeš kupiti kod nas.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #18 u: 26. Svibnja 2010, 10:49 »
Potpis samo takav, Kruno!
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #19 u: 26. Svibnja 2010, 11:31 »
@Robi: dobro si se nadovezao, ALI nisi dobro pročitao moj post, gdje izričito kažem:  "obavezno Å¡tivo" za friÅ¡ke lulaÅ¡e
Meni je sada OC isto bzvz, ali kad sam tek počeo pušiti bio mi je i više nego dobar!!
@McKurilj: Potpisujem, isplati se najviÅ¡e naručiti iz USA vrhunske delicije po cijenama gdje ispada da su jeftinije od duhana nama dostupni, ali opet, mi se žalimo (iz Hrvatske, točnije iz Zagreba. Znam da ti u Osijeku imaÅ¡ slab izbor), ali imamo kakav-takav izbor duhana, za razliku od dragih nam prijatelja iz Srbije, gdje je situacija DAAAAALEKO gora!  :3:
Nekada mi se čini da što više probavamo raznorazne duhane, postajemo sve veći "duhanski snobovi". Sjećam se kada su Petersonov Special Reserve i Sillemi bili delicija samo takva, a sada su nekako duhani koji su "pali u zaborav", a ruku na srce, duhani su odlične kvalitete!!!
« Zadnja izmjena: 26. Svibnja 2010, 11:33 od Kova »
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #20 u: 26. Svibnja 2010, 11:43 »
kova, ovo si u pravu. dok nisam znao za forume pusio sam real briar i capt black i bio sam presrecan. sad - te mi ne valja adsorba, te mi ne valja b riff, te mi ne valja ova amphora - ocu onu... stvarno snobizam :13: stanju sa duvanima u svrbiji odavno je sve receno :162:

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #21 u: 26. Svibnja 2010, 11:50 »
Da sto se tice stanja u Svrbiji sve je receno, jer sve sto i stigne stigne sa nama kad idemo vani, postom uz veliku carinu ili kod nasih dragih trgovaca u torbi ispod volana nekog kamiondzije.  :162: :162: :162:

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #22 u: 26. Svibnja 2010, 12:09 »
@ ssekir & imnik:

jel' vi to namjerno pišete "Svrbija" ?!?
ZIG  ZAG

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #23 u: 26. Svibnja 2010, 19:42 »
Da, preuzeto iz zezalica, pa se i ustalilo kada se negativno piše.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #24 u: 27. Svibnja 2010, 01:33 »
upravo tako. :162:

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #25 u: 24. Lipnja 2010, 16:04 »
Nisam znao gdje ovo napisati, pa eto, ovdje ću:
bio sam jučer kod goge u Frankopanskoj, i eto, više-manje otužna situacija. Ponuda duhana gora nego inače, čak nema više niti golden blenda od Petersona, svega par limenki Sunset breezea, Old Dublina,....
No, ono Å¡to sam htio navesti je, da su NAPOKON dobili Meerschaum granulat, po cijeni od 38kn. TakoÄ‘er, dobili su i nekolicinu Humidrol tableta (ovlaživača duhana), pa eto, svima (iz Zg.) na znanje!  :61:
P.S. Navodno su se "pomirili" sa dobavljačem duhana (očito je bilo nekakvih financ. problema), pa su navodno od slijedećeg tjedna u ponudi i ostali Petersonovi duhani (Perfect plug, Golden blend,......)
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #26 u: 24. Lipnja 2010, 17:32 »
Ihaaa!
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #27 u: 24. Lipnja 2010, 23:22 »
dobre vijesti Kova
     - hvala -
ZIG  ZAG

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #28 u: 25. Lipnja 2010, 01:41 »
Nisam znao gdje ovo napisati, pa eto, ovdje ću:
bio sam jučer kod goge u Frankopanskoj, i eto, više-manje otužna situacija. Ponuda duhana gora nego inače, čak nema više niti golden blenda od Petersona, svega par limenki Sunset breezea, Old Dublina,....
No, ono Å¡to sam htio navesti je, da su NAPOKON dobili Meerschaum granulat, po cijeni od 38kn. TakoÄ‘er, dobili su i nekolicinu Humidrol tableta (ovlaživača duhana), pa eto, svima (iz Zg.) na znanje!  :61:
P.S. Navodno su se "pomirili" sa dobavljačem duhana (očito je bilo nekakvih financ. problema), pa su navodno od slijedećeg tjedna u ponudi i ostali Petersonovi duhani (Perfect plug, Golden blend,......)

ŽELIMO UNIVERSITY FLAKE! :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #29 u: 25. Lipnja 2010, 15:07 »
tx Kova, valjda buju i 3P-a dobili.