Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

ÄŒaj

petar

• *
    Bijeli zubi
  • 90
Odg: ÄŒaj
« Odgovori #30 u: 31. Siječnja 2009, 20:00 »
Apsolutno se slazem....treba otici tamo i prosvijetliti nasu slavensku bracu.
Ja sam vec postavio neke temelje u Ukrajini u Donetsku, imam cak i neku njihovu lulu, koja nis ne valja, napravljena je valjda od jelovine :61: :61:

Hell Hack

« Odgovori #31 u: 08. Veljače 2009, 08:37 »
Pitanje za sve!
Ja svakodnevno pijem zeleni čaj  od pola litre do litar dnevno,dali je to dobro...? :1:

No.1

« Odgovori #32 u: 09. Veljače 2009, 00:54 »
Pitanje za sve!
Ja svakodnevno pijem zeleni čaj  od pola litre do litar dnevno,dali je to dobro...? :1:
Zeleni caj ima svojstvo da cisti organizam od toksina i preporucljiv je, no ne u tolikim kolicinama jer ima u sebi slicne sastojke kao i crni caj ili kafa, koji pak ubrzavaju rad srca i mogu dovesti do nesanice ili prosto nekog unutrasnjeg nemira. Ma sta sam i ja poceo  :77: mada zaista kolko je meni poznato nije preporucljivo sa njim preterivati kao ni sa crnim cajem

No.1

« Odgovori #33 u: 09. Veljače 2009, 01:04 »
Inace volim zeleni caj, mada mi dobro dodje uvece i crni sa secerom i mlekom, pa jos kad ga zasladim lulo EH da ti pamet stane od uzivanja.... :61:

Jakobinac

• Zagreb, Croatia
  • *
    Bijeli zubi
  • 51
  • pipe smoke maker
« Odgovori #34 u: 09. Veljače 2009, 11:30 »
Upravo srkućem Twiningsov "Lapsang Souchong", dimljeni crnjak koji snažno vonja po panceti. Dobio ga od frendova kojima je miris bio malo too much. Meni je fantastičan!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #35 u: 09. Veljače 2009, 11:36 »
Meni fantastični čajevi od Ritualsa. http://www.rituals.hr/

Pogotovo Oriental Mist kojem u opisu stoji "popodnevni lagano dimljeni čaj"  :61:

Di ćeÅ¡ bolje?  :1:
Keep it simple!

Hell Hack

« Odgovori #36 u: 09. Veljače 2009, 12:28 »
Pitanje za sve!
Zeleni caj ima svojstvo da cisti organizam od toksina i preporucljiv je, no ne u tolikim kolicinama jer ima u sebi slicne sastojke kao i crni caj ili kafa, koji pak ubrzavaju rad srca i mogu dovesti do nesanice ili prosto nekog unutrasnjeg nemira. Ma sta sam i ja poceo  :77: mada zaista kolko je meni poznato nije preporucljivo sa njim preterivati kao ni sa crnim cajem

???....pitacu lekara :1:

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #37 u: 10. Veljače 2009, 17:54 »
Meni fantastični čajevi od Ritualsa. http://www.rituals.hr/

Pogotovo Oriental Mist kojem u opisu stoji "popodnevni lagano dimljeni čaj"  :61:

Di ćeÅ¡ bolje?  :1:

:38: latakija u vrućoj vodi?  :15:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #38 u: 10. Veljače 2009, 19:03 »
He, a pomalo postaje Å okre the Virginija.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

AZAK

• BEOGRAD
  • *
    Bijeli zubi
  • 57
« Odgovori #39 u: 10. Veljače 2009, 22:44 »
Bas me zanima sta bi se dobilo kad bi umesto caja
stavili duvan u vrelu vodu :36:
Imash lulu, vrati stan....

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #40 u: 10. Veljače 2009, 22:46 »
Probao ja jednom davno, davno. Uglavnom ne bih to nikome preporučio.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Hell Hack

« Odgovori #41 u: 27. Veljače 2009, 19:42 »
Pitanje za sve!

???....pitacu lekara :1:

Pitao sam par nutricionista i par dijetetičara lekara,i svi se slažu da je zeleni čaj veoma zdrav za organizam jer je antioksidans,a veoma je dobar za ljude kao što sam ja koji boluju od holesterola i triglecerida.Dnevna doza ovoga čaja je 1 litar svaki dan,postavio sam ima par pod pitanja u vezi štetnih efekata i dobio sam odgovora da su to samo nagadjanja nije opasan kao kofein jer ga sadrži u znatno malim količinama u odnosu na kafu i poneke čajeve.Tako da sam pogledao par sajtova na tu temu i doneo zaključak da je pitka voda iz česme opasnija nago sam Zeleni Čaj :1:

stpiper

• Split
  • *
    Bijeli zubi
  • 68
  • Pocetci
« Odgovori #42 u: 31. Ožujka 2009, 09:49 »
Prilikom zadnjeg shoppinga u Mercatoru nisu imali Twinings pa sam se odvazio provat Ahmad Tea.
Moram rec da sam ugodno iznenadjen, caj je vrhunski, do sada sam provao English Afternoon, English Breakfast i English no.1... Afternoon i no.1 imaju stvarno ugodnu aromu bergamota i meni stvarno dobro idu uz popodnevno puckanje!
Never argue with an idiot, they bring you down to their level and beat you with experience. -Dilbert

Da li vi to meni zelite dobro jutro, ili mislite da je jutro dobro, bez obzira na moje zelje? Ili mozda, da se vi jutros dobro osjecate;ili da je ovo jutro kada treba biti dobar? -Gandalf

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #43 u: 31. Ožujka 2009, 09:51 »
Vidiš meni je odličan English Breakfast s malo mlijeka. I na poslu i doma mi stvarno jako dobro legne.
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #44 u: 31. Ožujka 2009, 11:15 »
Ako hoćete pravi čaj, kupite ga u Čajoteci u Frankopanskoj, ovaj Twinings je nešto bolji od Francka i sličnih škartova, no realno je to još relativno daleko od pravog čaja :1:

Pravi zeleni (ili crni čaj) - vrhunski duhan za lule
Franck, Twinings i sl. - duhan za cigarete

Imate Earl Grey i Earl Grey Superior, ma bezbroj vrsta. Moj osobni favorit je Istočno Sunce
TAKE ONE FOR THE TEAM!