@Canaan..

nas Canaan je majstor sa rijecima kao i uvijek

ima posla jos na njoj puuno (ceka da zavrsim dublin - bila je pri ruci za slikanje sa tamperom kojem mi se cini da je ying-yang malo previse).. na ja.. bit ce bolje drugi puta

@ssekir75... ni ja previse ne mirisim bambus... zato ga ni nisam dugo dirao no i nije tako lose kako sam u prvo vrijeme mislio - unutar bamusa je inox cijev 6mm (vanjski promjer) tako da je bambus ovdje jedino kao vizuelni dodatak (ekstenzija usnog dijela)...

tamni bambus je pogotovo problem za raditi, jedna greca brusnim papirom i sve se vidi na njemu....
ako me pitas kako pripremiti/ osusiti drvo limuna tu ne mogu pomoci jer upravo i sam susim nesto limuna i rezultat tog pothvata mi je neponzat za sada... ja sam taj moj limun za prstenje, reznuo sa pilom i cijelog ga olakirao sa lakom za camce... pogotovo natopio sa "kantova" da ne susi previse... nadam se da ce tako polakse da se susi i da ne puca....
zao mi je sto mi je ono drvo sljive popucalo - ne znam da li cu ista moci (osim prstenja) iskoristiti od te sljive - no ona nije bila olakirana...