Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Koja lula??

pocetnik

• *
    Bijeli zubi
  • 18
Koja lula??
« u: 03. Kolovoza 2010, 18:02 »
 Htio bi si kupiti joÅ¡ jednu lulu, pa me zanima iz vaÅ¡ih iskustava koji oblik najbolje leži u ustima. Da je mogu držat u  hodu. Ova koju imam je ravna i ima visoko težiÅ¡te pa ju je teÅ¡ko držat u zubima.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: Koja lula??
« Odgovori #1 u: 03. Kolovoza 2010, 20:10 »
Potraži koju malu benticu, one najbolje stoje u ustima.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #2 u: 03. Kolovoza 2010, 20:35 »
Neka full bent npr. mađarica (Oom Paul shape) najbolje "sjedaju".
Ja imam dvije full bentice. Ja ih zovem "lule za košnju", pošto si uvijek jednu napunim kada kosim travu. Ponekad se zaboravim da uopće imam lulu u ustima!!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #3 u: 04. Kolovoza 2010, 08:41 »
meni osobno u ustima za nošenje kako ti kažeš pašu male biliardice ali ne previše bentice, stvar ukusa. Ako su male i lagane vjeruj mi svaka dobro leži u ustima, imam par velikih bentica poprilično teških tako da i one umaraju usta ako su velike......ali to ti je samo moje osobno subjektivno mišljenje, najbolje da isbrobaš kako ti leži u ustima, a i u rukama obzirom da se meni večinu vremena vrte po rukama pa mi je to još jedan od ključnih faktora, ipak je lula predmet koji kada kupiš posjeduješ dugi niz godina....

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #4 u: 04. Kolovoza 2010, 13:03 »
Obicno su manje lule bolje za drzanje u ustima, no ako imas slobodne ruke i ako ti ne smeta da ju povremeno drzis u rukama onda si uzmi vecu. To je ipak stvar koju ne kupujes zakratkotrajno krosicenje, vec duzi niz godina.

korun

• Beograd
  • *
    Bijeli zubi
  • 31
« Odgovori #5 u: 18. Rujna 2010, 14:21 »
moja preporuka je vest pocke pipe, mala lepa extra lezi i mozes je drzati u dzepu

evo slike

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #6 u: 18. Rujna 2010, 18:02 »
vidjela sam je u barceloni i drzala u ruci. to je zapravo putna lula, da ne zauzima puno mjesta, usnik se okrece. tamo je kostala 35 eura
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

korun

• Beograd
  • *
    Bijeli zubi
  • 31
« Odgovori #7 u: 19. Rujna 2010, 13:56 »
ja moju ne bi dao za te pare  :1:

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #8 u: 19. Rujna 2010, 14:01 »
pa naravno kad je polovna :68:

korun

• Beograd
  • *
    Bijeli zubi
  • 31
« Odgovori #9 u: 20. Rujna 2010, 01:12 »
lula je stara preko 35godina i u savrsenom je stanju i nikad je ne bi dao za 35e

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #10 u: 20. Rujna 2010, 08:40 »
ma sve OK, samo mala digresija tj. šala, naravno da je ne bi dao ako ti paše, a i odgulila je kako kažeš 35g staža.

korun

• Beograd
  • *
    Bijeli zubi
  • 31
« Odgovori #11 u: 20. Rujna 2010, 16:28 »
a izgleda kao nova :61:

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #12 u: 22. Rujna 2010, 11:09 »
Izgleda dobro. Imam jednu takvu ali rustificiranu savinelicu i solidno se pusi. Odlicna je za staviti u dzep i pripaliti u kolima u toku dosadne voznje.

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #13 u: 04. Prosinca 2010, 18:26 »
Ovo je kao pitanje Koje je pivo najbolje*?  :13: :1:

Oom Paul definitivno najbolje sjedi u ustima, ali sve ovisi o pusacu. Ja npr. ne volim bent lule, a Ujka Pavla ne mogu smisliti. Imam jednu doma, zapalio sam ju valjda pet puta i nikad popusio do kraja. Sav dim mi ide u nos i oci! Bez beda mogu drzati straight billiard u zubima bez ruku.

* Zuja je zakon! :93:

batifjaka

• split
  • *
    Bijeli zubi
  • 26
« Odgovori #14 u: 25. Veljače 2011, 21:16 »
PoÅ¡to sam novi a da ne otvaram novu temu, 
triba bi savijet za kupovinu prve lule i duhana za istu.
Pročita san sve sta su forumÅ¡i naveli po razlicitim topicima, ali me joÅ¡ zanima do kojeg iznosa ići za kupovinu  prve lule i koja marka. Nebi tija opet kupit neku Å¡kart pa ako mi se svidi da za misec dana moran kupovat novu, nego da mi traje  dok se ne utreniram.
Samo da se uzme u obzir da se lule mogu kupit u Splitu.
Unaprid fala
FJAKA psihofizičko stanje prilikom težnje niza čime.Učestala je greška zamijeniti fjaku s lijenošću.Za razliku od ove potonje,fjaka je uzvišeno stanje uma i tijela kojem teži cijelo čovječanstvo.Dok u Indiji i drugdje fjaku postižu dugogodišnjim izgladnjivanjem i meditacijom,u Dalmaciji je Božji dar