Drugovi,
u ovaj veoma svecan dan, imam prijaviti da sam izvrsio opalenje slijedece radnje: kompletno uklanjanje licne dlake i neprijateljskih borbenih sredstava!
Uspjesnost: 63 % (slobodna procjena)
Priprema: izvrsna (razradjena, naostrena britva, Tabac sapun, losa cetka, vrela voda, nakon tusiranja)
Iscekivanje: ogromno ;)
Sveopci dojam: strasno zanimljivo iskustvo
Daklem, kao netko tko se zadnjih mjeseci brije elektricnim brijacem jednom u dva tjedna (prvo onim anstavkom za kosu, pa onda obicnom mrezicom), a godinama prije toga sam se brijao DE brijacem u kombinaciji sa Sranjette gelom/pjenom, prijavljujem potpun Ilirski preporod. Procitao sam informacije dostavljene elektronicnom postom (hvala Cutler!!), pripremio Tabac, britvu i cetku (smece za 20kn, zivotinjska dlaka, Mueller) i krenuo. Cetka u ruku, malo pod vodu (prva greska), zavrtio po sapunu i udri na lice. Pa britva. Pa horror i zaprepastenje kad sam to cudo prvi put prislonio na lice. Pa sapun, pa britva, pa ode prvi prist :D, pa sapun... you get the picture!
Zakljucci i dojmovi
- cetku prvo napuniti vodom, 10, 15min
- zavrtiti sapun i nanositi pjenu na lice DUGO, barem 2, 3 minute
- britvom baratati sa puno vise samopouzdanja i "odlucnosti" :D
- zatezati lice je nemoguce; em je sve vrlo nespretno, em je sklisko od pjene
- vidno polje je MAKSIMALNO "iskrivljeno" za vrijeme brijanja; oci izgleda samo prate britvu :D valjda od nervoze
- podrucje same brade je STRASNO tesko obrijati
- podrucje brkova, pogotovo kutevi usana, NEMOGUCE obrijati.
Ici ce to, samo pomalo. Jedva cekam slijedece ;)