Evo, juÄer me na mikro druženju kolega Rodjo poÄastio lulom ovog duhana.
I mogu samo reći F A N T A Z I J A!!!
Bez ikakvih razmišljanja, jedan od top deset duhana koje sam IKAD pušio, a definitivno jedan od top 3 virginijska duhana koje sam imao priliku probati.
Slažem se sa svime što je Roman napisao u recenziji, jako me u startu podsjetio na Virginiju No1 ali samo po šećerima, kojima je ovaj duhan krcat. Po svemu ostalome je puno mirniji, ispeglaniji, finiji. (da, stavljam ga bok uz bok sa svojim Svetim Gralom, No1-om

).
Duhan je joÅ¡ podosta vlažan i bilo je malo frke sa paljenjem, ali jedno punjenje lule i uživanje od ravno 2 sata je potpuno nadmaÅ¡ilo uvodne problemÄiće sa paljenjem.
Prvo Å¡to se osjeti su odliÄno pogoÄ‘eni Å¡ećeri u duhanu koji se odmah zalijepe za jezik i ostanu tu cijelo vrijeme puÅ¡enja. JaÄina je taman po mom ukusu, baÅ¡ onako everyday duhan. Isto kao i kod Romana, negdje oko 3/4 lule, poÄeo sam osjeÄati da postaje pomalo jak, ali se to nakon par minuta izgubi i ostaje samo uživati do zadnje mrvice koja je joÅ¡ ostala.
Cijelo vrijeme je tu u aftertasteu jedan lagani papreni Å¡tih, ne prejak ali tu je i odliÄno paÅ¡e uz slatkoÄu kojom Nr22 obiluje.
Arome i okusi potpuno ravni i ujednaÄeni od poÄetka do kraja lule, baÅ¡ onako duhan za dugo i lagano puÄkanje i uživanje.
Ova je limenka iz 2006.-te godine i zasigurno je duhan jako dobio na tim bogatim okusima s vremenom. Definitivno ću prvom prigodom kupiti par limenki i staviti ih u podrum, a jednu otvoriti i probati kakav je dok je "mlad". Ali mislim da je ovo toliko kvalitetan duhan da je i u mladoj varijanti bomba samo takva.
Hvala Romane, uzivao sam u svakom dimu ove istinske delicije, a ocjenu bih mu dao 9,8 jer me zaista oduševio!
Još jednom, veliko BRAVO za McClellanda!!