JuÄer sam na druženju dimio ovaj Gregin predobar McClellandov duhan. Sve Å¡to piÅ¡e u njegovoj recenziji definitivno stoji i na prvu je zaista teÅ¡ko povjerovati da su ti crni tvrdo sabijeni flakeovi prvotno krenuli kao žuti listovi virginije.
Na Greginu preporuku, duhan sam izmrvio Å¡to se viÅ¡e dalo, Å¡to zaista nije problem jer je sada već bio popriliÄno prosuÅ¡en i dovoljno se s vremenom nadisao zraka. Bez ikakvog dodatnog suÅ¡enja, napunio sam moju Comoykicu iz Sandblast serije i pripalio... pa pripalio.. pa onda odluÄio da probam zapaliti a ne pripaliti... pa sam opet pripalio...

Uglavnom, YOU GET THE POINT

Pali se dosta teško, ali negdje na 2/3 lule se pripali kako spada i onda se zaista neometano može uživati u svemu najbolje što virginijski listovi mogu dati. Šećeri u izobilju, nikada nije prejak i prenapadan, ovo bi lagano mogao biti cjelodnevni duhan (ostavljam si ovdje pravo na promjenu jer bih za ovu tvrdnju volio dati još koju šansu ovom duhanu), malo me i pripecnuo po jeziku ali to pripisujem apstinenciji od lule tijekom zadnjeg vremena.
U svakom sluÄaju, u velikom sam guÅ¡tu popuÅ¡io lulu ovog odliÄnog duhana, definitivno neÅ¡to Å¡to treba probati i imati i u rotaciji i u rezervama.
Još jedan veliki plus za McClellanda na mojoj listi a moja ocjena bi bila zaista jako visoka, ali bih i prije ocjene volio zapaliti još koju lulu Tamne Zvijezde.
Thnx Grega na

ove delicije!