Eto, osjetio sam potrebu da i ja nadodam neÅ¡to u ovoj temi. Naime, sinoć sam vidio ovu temu, i ostao "neugodno/oÄekivano" iznenaÄ‘en. Kao Å¡to je sada već bivÅ¡i Älan rekao, osjetio sam se prozvanim (pitao je da zaÅ¡to "stariji" Älanovi niÅ¡ta ne komentiraju) da neÅ¡to napiÅ¡em na ovu temu, a da ne ispadnem kao general poslije bitke.
Kao Å¡to neki znaju (a dalo se i iÅ¡Äitati iz redaka), prije 3 godine smo imali jednu jako traumatiÄnu situaciju na forumu, doÅ¡lo je do velikog raskola foruma, prijetnji odreÄ‘enim Älanovima... Upravo iz tog razloga nisam želio niÅ¡ta komentirati, jer ne želim da se ponovi sliÄna situacija.
Podaci koje je Darko pronaÅ¡ao sa nekih drugih foruma o odreÄ‘enim neÄasnim radnjama dotiÄnog bivÅ¡eg Älana, nas nekolicina zna već neko vrijeme, tako da smo "pratili" kako će se odvijati dalje situacija, sa velikom dozom opreza... (uglavnom-svi sa druženja su upozoreni na vrijeme)!!!
PoÅ¡to smatram da odnos meÄ‘u nama lulaÅ¡ima mora biti JEDINO i ISKLJUÄŒIVO idiliÄan i prijateljski, pozdravljam inicijativu Darka da upozori i ostale Älanove foruma na neÄasne radnje. Isto tako, smatram da ako se i u budućnosti dogodi sliÄna situacija (iako sumnjam, jer će se povući neki drastiÄni potezi), da se i to objavi javno!
ÄŒinjenica je da izmeÄ‘u Älanova koji se druže postoji veliko prijateljstvo, a i one koje nisam nikada vidio držim za jako moralne i poÅ¡tene ljude, te smatram da ako u žitu i postoji kukolja, ono se mora izdvojiti. Licemjerno je da se ljudi predstavljaju za neÅ¡to Å¡to nisu, ali isto tako, istina uvijek ispliva na povrÅ¡inu, i uvijek se pokaže svaÄije pravo lice.
Žao mi je da se morala dogoditi ovakva situacija, i to baÅ¡ meÄ‘u nama koje spaja jedan tako iskonski životni stil, ta sveta stvarÄica koju toliko volimo.
Iz tog razloga, neka se i dalje odnosi meÄ‘u svima nama samo uÄvrste i dalje nastavimo moralnije i Äasnije nego prije!!!