Na žalost... baj-baj...
Ja pretražio sve moguće, probao pripasati sve što se dalo naći... Ništa.
Na kraju rekao "dosta" tim polurjeÅ¡enjima tipa Einhell, PowerPlus i kako_se_sve_već_ne_zovu i kupio Dremela. Razlika je nebo i zemlja! Automatska regulacija brzine vrtnje i konstantnog broja okretaja, zvuk, osjeÄaj dok radiÅ¡ s njom, ma sve!!
Moj je ovaj
http://www.dremeleurope.com/dremelocs-hr/product/2709/396/dremel%C2%AE-4000/dremel%C2%AE-4000/Iako nisam htio kupiti taj model, kad sam doÅ¡ao u trgovinu, nisu imali onaj koji sam htio (a zapravo mi i nikakav dodatan pribor nije trebao jer sam imao sve Å¡to mi treba), a onda mi je Äovjek rekao da imam 10% popusta na keÅ¡ i 10% popusta na to Å¡to sam ono Å¡to trebam naÅ¡ao na njihovom web shopu (imao sam sa sobom isprintanu stranicu s njihovog weba pa je vidio).
Na kraju sam kupio vrhunski stroj za cijenu slabijeg, po kojeg sam prvobitno i došao.
OduÅ¡evljen sam njime! Svakako preporuÄam!Ako se u radu dosta oslanjaÅ¡ na takvu alatku, onda se isplati kupiti dobro i kvalitetno. Moj Einhell se joÅ¡ uvijek koristi (samo bez sajle koja je pukla), ali za neÅ¡to sasvim drugo.