Sta god da je bila mesavina u Indijanskim lulama, vredelo je pusiti i eto nama mira. Uostalom potrazicu na netu vise informacija pa cu i sam isprobati.
Sto se tice danasnjih mesavina duvana i ostale propratne nauke a bogami i filozofije drago mi je da sam na ovakvom mestu. Necu reci slucajno sam naiso, vec trazio, dakle sa namerom da nesto novo naucim pa i podelim ono sto vec znam iako je to minanimalno za sada. Naravno pocetnik a kako je i kada pocelo? Pa ko se seca Branka kockicke (nisam ga propustao) mozda se seca jedne epizode gde raspravlja o pusenju tj. o stetnosti pusenja, pa pali lulu pa onda cigarete pa prica sa doktorom itd. Ne znam zasto ali efekat te epizode je bila prva zapaljena cigareta u mom zivotu.
Maznuo sam od caleta cigaretu ispuckao 5-6 dima i bacio, posle sam (dosta kasnije) propusio kao tinejdzer i evo i sada se jos bakcem sa cigaretama. Kamo srece da je stari pusio lulu, prica bi sada bila drugacija. Doduduse sam motam cigarete a kako i nebi u Francuskoj su nenormalno skupe 6E paklica!! Naravno, kao i jos neki na ovom forumu zeleo bih ostati u ljubavi samo sa lulom. Dakle, disciplina a ne navika, kad vec trazim neki smisao u tom dimu?!
Inace sam rodjen u Srbiji u Leskovcu tacnije, tako da me dobar rostilj uvek ceka kada uzmem odmor u Francuskoj zivim od 2010 trenutno sam u Lionu i nisam gastarbajter majke mi, vec sudbina je tako htela pa i ja sa njom.
Od duvana preferiram Virdzinije napr. "Full Virginia flake", "Davidoff scottish mihture" i onih malo vise aromatizovanih mesavina kao "Kentucky bird" od oblika lula one elegante ma sta to god podrazumevalo a i kao sto neko na sajtu vec napisa, ona koja mi dobro lezi u zubima. Posebno volim male lule "lulice" jako su zahvalne kada nemam previse vremena, na poslu ili negde u letnjoj basti a i u nekom trenutku ne dominiram previse u poredjenju sa cigaretama.
Inace uzivam lulu ima vec nekih 3-4 meseca, gledam po izlozima koja ce mi biti sledeca nova ljubav i tome slicno.
Raspricah se a ne rekoh svoje ime, inace zovem se Miodrag imam 33 god. status ozenjen i izvinjavam se jer nisam se mogao predstaviti istog dana kada sam se registrovao na sajtu iz tehnickih razloga u svakom slucaju hvala na razumevanju. Veliki pozdrav svim lulasima.
Sa lulom u miru.