Kako već znate, sam sa pobijedio Tobacco days photo contest sa ovom fotkom sa dva ružna lulaša:

Prvo sam si za nagradu mislio kupit zalihu 3 nuns (samo taj duhan je u Danskoj "normalne" cijene a i dobar mi je) ali su me oba dva manekena nagovorila da si kupim neku lulu koja mi je inaÄe van dometa.
Malo sam se iznenadio, koliko malo lula bih volio imat od svih koje su se prodavale na Quality Briar, Bisgaard, Danish pipe shop i Northern briars. U izbor je uÅ¡lo nekih 5 lula i na kraju sam se, kad sam saznao, da ju mogu uzet na firmu i uÅ¡tedit 20%, odluÄio za Formera:

Lulu sam odmah rezervirao. Trajalo je vrlo dugo, da je David od TD sredio sve oko nagrade i kad je konaÄno sve krenulo sam pisao Bisgaard pipes koliko sam joÅ¡ dužan. Rekli su mi da joÅ¡ nekih 200€ i da sam tak dugo Äekao na lulu, da su je taj dan već slali poÅ¡tom

Nisam mogao vjerovat, balkanac još dužan 200€ a oni već slali lulu... to se zove customer service!! Već drugi dan je stigla (što je jedan dan manje što treba banci da šalje novac

)!
Oblik i blast su savrÅ¡eni, vrlo je lagana i odliÄno sjedi u ruci. Sad se družimo već neko vrijeme i mogu reći, da je i fenomenalna za dimit. ALI naravno, kako lula od 1000$ i treba, ima i greÅ¡ku

izmeÄ‘u usnika i vrata ima maaaleni "gap" sa jedne strane... Već sam pisao Formeru i kaže nek mu je Å¡aljem, da će sredit... sad joÅ¡ uživam u njoj (upravo dimim 5100) a za koji tjedan dana ju Å¡aljem... Domen kaže nek požurim jer je lik priliÄno star