Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Tobaccodays photo contest, Former i Bisgaard pipes

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Tobaccodays photo contest, Former i Bisgaard pipes
« u: 02. Lipnja 2014, 23:23 »
Kako već znate, sam sa pobijedio Tobacco days photo contest sa ovom fotkom sa dva ružna lulaša:

Prvo sam si za nagradu mislio kupit zalihu 3 nuns (samo taj duhan je u Danskoj "normalne" cijene a i dobar mi je) ali su me oba dva manekena nagovorila da si kupim neku lulu koja mi je inače van dometa.

Malo sam se iznenadio, koliko malo lula bih volio imat od svih koje su se prodavale na Quality Briar, Bisgaard, Danish pipe shop i Northern briars. U izbor je ušlo nekih 5 lula i na kraju sam se, kad sam saznao, da ju mogu uzet na firmu i uštedit 20%, odlučio za Formera:

Lulu sam odmah rezervirao. Trajalo je vrlo dugo, da je David od TD sredio sve oko nagrade i kad je konačno sve krenulo sam pisao Bisgaard pipes koliko sam joÅ¡ dužan. Rekli su mi da joÅ¡ nekih 200€ i da sam tak dugo čekao na lulu, da su je taj dan već slali poÅ¡tom  :38: Nisam mogao vjerovat, balkanac joÅ¡ dužan 200€ a oni već slali lulu... to se zove customer service!! Već drugi dan je stigla (Å¡to je jedan dan manje Å¡to treba banci da Å¡alje novac  :14:)!

Oblik i blast su savrÅ¡eni, vrlo je lagana i odlično sjedi u ruci. Sad se družimo već neko vrijeme i mogu reći, da je i fenomenalna za dimit. ALI naravno, kako lula od 1000$ i treba, ima i greÅ¡ku :) izmeÄ‘u usnika i vrata ima maaaleni "gap" sa jedne strane... Već sam pisao Formeru i kaže nek mu je Å¡aljem, da će sredit... sad joÅ¡ uživam u njoj (upravo dimim 5100) a za koji tjedan dana ju Å¡aljem... Domen kaže nek požurim jer je lik prilično star  :154:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
Odg: Tobaccodays photo contest, Former i Bisgaard pipes
« Odgovori #1 u: 03. Lipnja 2014, 01:39 »
Bravo Grega! Tako treba, a za ovaj "gap" su ti trebali oprostiti tih "pisljivih" 2oo jurona... :90:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #2 u: 03. Lipnja 2014, 08:21 »
prekrasna je lula, a greška je čista kozmetika, koja na žalost ne bi smjela biti tu - ali što je tu je.

guÅ¡taj prijatelju sto na sat, zaslužio si ju!!  :61:
Keep it simple!

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #3 u: 03. Lipnja 2014, 10:57 »
Čestitam Grega na odličnoj luli!
Fotografija :"Dva ružna lulalÅ¡a" mi je svaki puta sve zanimljivija i svaki put vidim neÅ¡to novo  :1:,ako bude ponovno kakav foto natječaj, morate ponoviti isti setup, nepogreÅ¡ivo dobro! :61:
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #4 u: 03. Lipnja 2014, 11:01 »
cestitam grega, lula je prekrasna.

ali posebno me se dojmio njezan odgovor naseg majstora

prekrasna je lula, a greška je čista kozmetika, koja na žalost ne bi smjela biti tu - ali što je tu je.

koji takvu lulu ne bi potpisao ni pod prijetnjom smrcu :38:...  :68:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #5 u: 03. Lipnja 2014, 11:52 »

odgovor je nježan jer je prvi odgovor poslan gregi na chat digao popriličnu buru među nama dvojicom :))

Keep it simple!

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #6 u: 03. Lipnja 2014, 18:26 »

odgovor je nježan jer je prvi odgovor poslan gregi na chat digao popriličnu buru među nama dvojicom :))

aaaa, tako, pa si se uplasio da vise neces biti na njegovim nagradjivanim fotkama kao model. shvatila sam...  :89:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi