Iskreno, puno je lakÅ¡e puÅ¡iti sve Å¡to se puÅ¡i pa tako i cigarete, a lula je neÅ¡to sasvim drugo. PuÅ¡iti sve pa i lule i tako ih stavljati u isti koÅ¡ možeÅ¡ okarekterizirati kao "lakÅ¡e",a ne "teže", nije to za neku pohvalu. Istina jako je teÅ¡ko skinuti se sa cigareta i nije to upoće laka misija, ko uspije svaka Äast.
Mogu to potvrditi iz svojeg iskustva, dva puta sam se skidao i nije lako. Drugi put nakon 19 godina, znaÄi nisam zapalio cigaretu punih 19 godina pa se ponovno navuko i skinuo.
Tvrditi da je to isto, sve se dimi pa tako i lula malo mi otrcano zvuÄi. Jedino Å¡to mogu usporediti sa lulama i užitkom sliÄnom tome su cigare, ne cigarilosi, ne cigarete!!!
ObiÄno ekipa koja se ne može skinuti sa cigareta tvrdi da je to sve isto pa duhan je duhan, imam popriliÄno iskustva i mogao bi sada tu pisati romane o tome ali nije to isto.
Zato, ovo Å¡to kažeÅ¡ @bjuric da cijeniÅ¡ ove koji sve mogu u isto vrijeme, ne bi se složio, ja bi rekao da trebaÅ¡ cijeniti one koji dime samo cigarete ili samo lule ili samo cigare ...ne zato Å¡to dime samo lule ili ..., nego zato jer je potpuni užitak u luli iskljuÄivo samo onda ako NE dimiÅ¡ cigarete bez obzira kakve one bile, frkane ili ne, ali to su dva razliÄita svijeta.
Lulu možeš iskusiti samo ako joj se posvetiš bez popratnih ovisnosti...