Nice! Kad bi maknuli ove vanilijske duhane, kolekcija bi bila maltene kao da sam ju ja slagao. Jesi već dimio Gold Blend? Jedan od mojih omiljenih duhana, pa Crni Sillem, Larsenov Signature, Luxury Blend...
Jesam Dotter, dimio sam sve sto vidis osim Luxury Blenda i crnog Sillema. Vanilije volim tu i tamo, otvorim limenku pa sljedecu ne otvaram 2 mjeseca.
Meni je Gold Blend jedan od ponajboljih duhana dustupnih u Hr. Stvarno su ga vrhunski složili
Veže nas strast prema luli a duhani su pitanje osobnog izbora. Ipak morati ćeÅ¡ debelo poraditi a joÅ¡ viÅ¡e investirati skupa sa nama ostalima da skinemo "Cigaru" sa njegovog trona (nemoguća misija majstor non stop nabavlja nove koliÄine duhana a cilj mu je tona duhana).
Mislim da viÅ¡e nigdje. Ja sam ga otkrio pred par godina i pokupovao sve Å¡to sam naÅ¡ao u Zg, Opatiji i Rijeci Sad ga već dosta dugo nisam vidio. Zadnje sam limenke naruÄio iz Å panjolske. Mislim da je 7€ bio
A vjerujem jer osim Camelota više nitko ne drži duhan u limenkama. Jedan Tisak u Rovinju drži Navy flake od Mc Barena i to je to. Šta ti iz Španjolske netko donosi ili kako?