Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Moja kolekcija duhana

Boris1974

• *
    Bijeli zubi
  • 67
Moja kolekcija duhana
« u: 19. Veljače 2016, 20:47 »
Eto svoje lule sam danas predstavio, a sad je vrijeme da pokažem moje duhane koji dozrijevaju i širi im se broj iz mjeseca u mjesec :ludsi:
Vjerujem da se spori neće složiti sa mojom kolekcijom ali šta se tu može :nezna:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Moja kolekcija duhana
« Odgovori #1 u: 19. Veljače 2016, 21:04 »
Nice! Kad bi maknuli ove vanilijske duhane, kolekcija bi bila maltene kao da sam ju ja slagao.  Jesi već dimio Gold Blend? Jedan od mojih omiljenih duhana, pa Crni Sillem, Larsenov Signature, Luxury Blend...
Keep it simple!

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #2 u: 19. Veljače 2016, 21:23 »
Veže nas strast prema luli a duhani su pitanje osobnog izbora. Ipak morati ćeš debelo poraditi a još više investirati skupa sa nama ostalima da skinemo "Cigaru" sa njegovog trona (nemoguća misija majstor non stop nabavlja nove količine duhana a cilj mu je tona duhana).
Sporost je vrlina.

Boris1974

• *
    Bijeli zubi
  • 67
« Odgovori #3 u: 19. Veljače 2016, 21:24 »
Nice! Kad bi maknuli ove vanilijske duhane, kolekcija bi bila maltene kao da sam ju ja slagao.  Jesi već dimio Gold Blend? Jedan od mojih omiljenih duhana, pa Crni Sillem, Larsenov Signature, Luxury Blend...
Jesam Dotter, dimio sam sve sto vidis osim Luxury Blenda i crnog Sillema. Vanilije volim tu i tamo, otvorim limenku pa sljedecu ne otvaram 2 mjeseca.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 19. Veljače 2016, 21:25 »
Jesam Dotter, dimio sam sve sto vidis osim Luxury Blenda i crnog Sillema. Vanilije volim tu i tamo, otvorim limenku pa sljedecu ne otvaram 2 mjeseca.

Meni je Gold Blend jedan od ponajboljih duhana dustupnih u Hr. Stvarno su ga vrhunski složili
Keep it simple!

Boris1974

• *
    Bijeli zubi
  • 67
« Odgovori #5 u: 19. Veljače 2016, 21:28 »
Meni je Gold Blend jedan od ponajboljih duhana dustupnih u Hr. Stvarno su ga vrhunski složili
Molim te, gdje ima za kupiti kod nas Gold Blend?? Ja sam ga kupio prije 2 dana u Salzburgu, platio sam ga 11€. Koliko košta kod nas?

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #6 u: 19. Veljače 2016, 21:34 »
Mislim da više nigdje. Ja sam ga otkrio pred par godina i pokupovao sve što sam našao u Zg, Opatiji i Rijeci :1:

Sad ga već dosta dugo nisam vidio. Zadnje sam limenke naručio iz Španjolske. Mislim da je 7€ bio
Keep it simple!

Boris1974

• *
    Bijeli zubi
  • 67
« Odgovori #7 u: 19. Veljače 2016, 21:35 »
Veže nas strast prema luli a duhani su pitanje osobnog izbora. Ipak morati ćeš debelo poraditi a još više investirati skupa sa nama ostalima da skinemo "Cigaru" sa njegovog trona (nemoguća misija majstor non stop nabavlja nove količine duhana a cilj mu je tona duhana).
Znam spori, šalim se, obzirom da vidim da te svi poprilicno napadaju zbog latakije. Cigara mi nije poznat ali ću malo prošvrljati po forumu da vidim o čemu pričaš... :2:

Boris1974

• *
    Bijeli zubi
  • 67
« Odgovori #8 u: 19. Veljače 2016, 22:45 »
Mislim da više nigdje. Ja sam ga otkrio pred par godina i pokupovao sve što sam našao u Zg, Opatiji i Rijeci :1:

Sad ga već dosta dugo nisam vidio. Zadnje sam limenke naručio iz Španjolske. Mislim da je 7€ bio
A vjerujem jer osim Camelota viÅ¡e nitko  ne drži duhan u limenkama. Jedan Tisak u Rovinju drži Navy flake od Mc Barena i to je to. Å ta ti iz Å panjolske netko donosi ili kako?

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #9 u: 20. Veljače 2016, 00:10 »
A vjerujem jer osim Camelota viÅ¡e nitko  ne drži duhan u limenkama. Jedan Tisak u Rovinju drži Navy flake od Mc Barena i to je to. Å ta ti iz Å panjolske netko donosi ili kako?

A da, ima jedna prijateljica ovdje s foruma koja nam donese tako petnaestak kila godišnje :68:
Keep it simple!

The Dude

Opečen mi jezik
  • 307
« Odgovori #10 u: 20. Veljače 2016, 00:41 »
Dobra kolekcija, a vanilla cream je kvalitetna vanilija i meni odlična :lula1:

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #11 u: 20. Veljače 2016, 17:48 »

Slažem se stari, dobra kolekcija, jedino bih i ja tu vaniliju izbacio kod sebe.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #12 u: 26. Veljače 2016, 21:49 »
Odlična kolekcija! Nema boljeg od svoje zalihe :)
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain