..ovo se malo igrah formatiranja slike ..obzirom da koristim jedan stari tablet..
Nego htjedoh dometnut da sam nedavno kupio u KIK trgovini ovaj acesor za mobilne medije..tako se naime zove..i prvotna namjena je za nositi smartphon i kojekakve kablove..cim sam vidio na stalazi rekoh..to je to! Za lulu duÅ¡u dalo..dimenzija..cca 17×12×4.....otprilike..nisam bas premjeravao..no kako se vidi sa slike..komotno stane jedna..a unakrsno mogu i dvije lule..ovo je Äeska filterusa,tu je stalak,tamper,dva upaljaÄa(zlu ne trebalo!)nekoliko filtera,ÄistaÄi i duhan..imamjos jedan s vanjske strane..nije mi se dalo slikat pa obradivat sliku..al ima vanjski elasticni Ä‘ep..taman za jos jednu kesicu duhana..i koju novcanicu za plažu...
Naime,acesor je fino obuÄena tj.presvuÄena tvrda plastika sa patent zatvaracem..prikladno,ne savija se..i komotno stane u svaku torbicu...a moze i samostalno..dakako unutra se da jos stogod iz lulaskog repertoara umetnuti..no to ipak nije nuzno jer ovo sluzi za "van"...
a cijena..obzirom na namjenu..prava sitnica..34 kn..iliti cca 4€...mislim da bolje ne treba..komotno ,prakticno,jednostavno...