Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Pipe holster

The Dude

Opečen mi jezik
  • 307
Pipe holster
« u: 10. Lipnja 2016, 21:18 »
Meni ovo predobro izgleda, ima netko iskustva s tim možda? Iskreno ne volim one torbice nosit van jer moram onda drugu torbu neku uzet i to mi gnjavaža, ovo je puno praktičnije, natakneÅ¡ na remen i imaÅ¡ uz sebe lulu kad god hoćeÅ¡, jedino neznam di duhan staviti al ok  :1: BaÅ¡ je fora :6:

Karlo

• Zadar
    Opečen mi jezik
  • 499
Odg: Pipe holster
« Odgovori #1 u: 12. Lipnja 2016, 12:50 »
Kad se parkiram blizu kafića, nije mi problem nositi torbicu u ruci.
Kad šećem gradom s lulama, nosim ih u torbi preko ramena.
S ovime mi se čini da bi me svi gledali kao čudaka  :90:
A i ova ideja ne rješava pitanje nošenja duhana i pribora, barem po ljeti kad ne nosimo kapute s dubokim džepovima...

The Dude

Opečen mi jezik
  • 307
« Odgovori #2 u: 12. Lipnja 2016, 14:13 »
Kad se parkiram blizu kafića, nije mi problem nositi torbicu u ruci.
Kad šećem gradom s lulama, nosim ih u torbi preko ramena.
S ovime mi se čini da bi me svi gledali kao čudaka  :90:
A i ova ideja ne rješava pitanje nošenja duhana i pribora, barem po ljeti kad ne nosimo kapute s dubokim džepovima...

Pa i tako smo ljudima čudaci čim nas vide sa lulama, di bi doÅ¡ao da se joÅ¡ brinem kak ću ljudima izgledat  :nezna:

To sam i napisao, jedino duhan i tamper ne možeš staviti unutra.

leonhardy

• Istra
  • **
    Peče me jezik
  • 143
  • život je lijep, sa lulom joÅ¡ ljepÅ¡i
    • bellarte
« Odgovori #3 u: 13. Kolovoza 2018, 16:05 »

..ovo se malo igrah formatiranja slike ..obzirom da koristim jedan stari tablet..
Nego htjedoh dometnut da sam nedavno kupio u KIK trgovini ovaj acesor za mobilne medije..tako se naime zove..i prvotna namjena je za nositi smartphon i kojekakve kablove..cim sam vidio na stalazi rekoh..to je to! Za lulu dušu dalo..dimenzija..cca 17×12×4.....otprilike..nisam bas premjeravao..no kako se vidi sa slike..komotno stane jedna..a unakrsno mogu i dvije lule..ovo je česka filterusa,tu je stalak,tamper,dva upaljača(zlu ne trebalo!)nekoliko filtera,čistači i duhan..imamjos jedan s vanjske strane..nije mi se dalo slikat pa obradivat sliku..al ima vanjski elasticni đep..taman za jos jednu kesicu duhana..i koju novcanicu za plažu...
Naime,acesor je fino obučena  tj.presvučena tvrda plastika sa patent zatvaracem..prikladno,ne savija se..i komotno stane u svaku torbicu...a moze i samostalno..dakako unutra se da jos stogod iz lulaskog repertoara umetnuti..no to ipak nije nuzno jer ovo sluzi za "van"...
a cijena..obzirom na namjenu..prava sitnica..34 kn..iliti cca 4€...mislim da bolje ne treba..komotno ,prakticno,jednostavno...
« Zadnja izmjena: 13. Kolovoza 2018, 16:24 od leonhardy »

dodo

• *
    Bijeli zubi
  • 12
  • osobni tekst
« Odgovori #4 u: 14. Kolovoza 2018, 14:34 »
brzopotezni holster, divlji zapad style.
ako je to tvoj đir i ako ti se slaže sa stilom samo naprid.
čudnih pogleda će uvik bit, na to se ne triba ni obazirat, takav je mentalitet u nas.
negdje vani, niko nebi ni obratio pozornost.
možda netko koga zanima lulaštvo.

dodo

• *
    Bijeli zubi
  • 12
  • osobni tekst
« Odgovori #5 u: 14. Kolovoza 2018, 20:04 »

..ovo se malo igrah formatiranja slike ..obzirom da koristim jedan stari tablet..
Nego htjedoh dometnut da sam nedavno kupio u KIK trgovini ovaj acesor za mobilne medije..tako se naime zove..i prvotna namjena je za nositi smartphon i kojekakve kablove..cim sam vidio na stalazi rekoh..to je to! Za lulu dušu dalo..dimenzija..cca 17×12×4.....otprilike..nisam bas premjeravao..no kako se vidi sa slike..komotno stane jedna..a unakrsno mogu i dvije lule..ovo je česka filterusa,tu je stalak,tamper,dva upaljača(zlu ne trebalo!)nekoliko filtera,čistači i duhan..imamjos jedan s vanjske strane..nije mi se dalo slikat pa obradivat sliku..al ima vanjski elasticni đep..taman za jos jednu kesicu duhana..i koju novcanicu za plažu...
Naime,acesor je fino obučena  tj.presvučena tvrda plastika sa patent zatvaracem..prikladno,ne savija se..i komotno stane u svaku torbicu...a moze i samostalno..dakako unutra se da jos stogod iz lulaskog repertoara umetnuti..no to ipak nije nuzno jer ovo sluzi za "van"...
a cijena..obzirom na namjenu..prava sitnica..34 kn..iliti cca 4€...mislim da bolje ne treba..komotno ,prakticno,jednostavno...

bio u KIK-u i kupio istu, ima i u crvenoj boji.
savršena torbica za lulu i potrepštine, prva liga.
i samo 34 kune.
hvala na preporuci.

ja u svojoj držim lulu, tamper, upaljač, kesicu sa duhanom, filter i 2 čistača.
glava ove moje lule je malo debeljuškasta pa trebam pritisnut dok zatvaram ali stvar šljaka i praktična je, malih je dimenzija i čvrsta je, baš kakvu sam tražio.

leonhardy

• Istra
  • **
    Peče me jezik
  • 143
    • bellarte
« Odgovori #6 u: 14. Kolovoza 2018, 21:58 »
..baš mi je drago da se jos nekom sviđa :77:
..je prva liga..ja cu ako nađem uzeti bar jos jednu..a mozda i dvije..svaka za razlicitu prigodu..jedna za posao,jednu za "van"..i jednu čist..rezervnu...he,he..uhvati me hrčkitis..svako malo.. :lula14:
kad s namjerom nesto trazim..rijetko nađem..ovo sam sl.ugledao..jer tu uzimam platna za slike..dakako također povoljno.. :82:
« Zadnja izmjena: 14. Kolovoza 2018, 22:09 od leonhardy »

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #7 u: 16. Kolovoza 2018, 14:15 »
Super forna torbica.
Ja sam godinama nosio mali sportbillystiltorbicu nesseser u kojem sam imao sav pribor i lule. Podjebavanja su bila svakodnevna, ali po onoj staroj "kroz jedno uho unugra, kroz drugo van" i koristis ono sto se tebi osobno svidja.
Keep it simple!

leonhardy

• Istra
  • **
    Peče me jezik
  • 143
    • bellarte
« Odgovori #8 u: 16. Kolovoza 2018, 22:51 »
..eto ga..danas bio u Puli..u City mallu..i dakako svratim u Kik..po neke slikarske potrepÅ¡tine..i naravno jos jednu torbicu..dvoumih se dal crvenu ili crnu..crvena mi nekako preupadljiva...pomalo..hm..ženskasta   :10: pa ipak uzeh opet crnu.. :molim:,da je bar neka bež ,siva ili čak military maskirna....da,ali baÅ¡ crvenu..zasad nisam...
tako da sutra ide sortiranje..kud ce koja lula... :77:

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #9 u: 18. Kolovoza 2018, 21:07 »
Baš dobro! KIK zna iznenaditi svakakvim stvarčicama i uvijek povoljnim cijenama. Tamo redovno kupujem i tekstil (pogotovo veš) ponekad iznenađujuče kvalitete. Idem i u Tedi a svake toliko i kod kineza koji imaju brdo nekih torbica.

Treba se snalaziti, jer neki koriste lulaški hobi kao nešto super elitno i prodaju pribor po stvarno elitnim cijenama.

Usput, jučer sam dobio paket sa poklopcima protiv vjetra, filterima i upaljačima za lule (plinski kome se izvlači dio gdje ide vatra) iz kadilec.si. Umesto uvoza otkrio sam tu slovensku stranicu i nabavio te sitnice za neku normalnu cijenu.

Poslano z mojega HUAWEI VNS-L21 z uporabo Tapatalk

~~~ Aleš iz Maribora ~~~

Karlo

• Zadar
    Opečen mi jezik
  • 499
« Odgovori #10 u: 19. Kolovoza 2018, 17:17 »
Išao danas u Kik pogledati tu torbicu i - propustit ću je. Možda se ipak predomislim pa ju kupim, ali za nešto drugo, ne za lulaški pribor. Zadovoljan sam opremom koju sada koristim. :nezna:
Ja bih radije uzeo crvenu, iz jednostavnog razloga - upadljivija je. Kada ju negdje odložim, lakše ju pronađem. :82:

Ali razveselilo me što u Kiku opet imaju dugačke čistače za lule :lula2:
One o kojima sam pisao ovdje Čistači za lule u Kiku

leonhardy

• Istra
  • **
    Peče me jezik
  • 143
    • bellarte
« Odgovori #11 u: 20. Kolovoza 2018, 08:02 »
Kod mene trenutno nemaju čistača u Kiku...bio sam nasao samo jednom..raznobojni..doduse malo su meksi no posluže svrsi... :lula14:

leonhardy

• Istra
  • **
    Peče me jezik
  • 143
    • bellarte
« Odgovori #12 u: 20. Kolovoza 2018, 09:24 »
Baš dobro! KIK zna iznenaditi svakakvim stvarčicama i uvijek povoljnim cijenama. Tamo redovno kupujem i tekstil (pogotovo veš) ponekad iznenađujuče kvalitete. Idem i u Tedi a svake toliko i kod kineza koji imaju brdo nekih torbica.

Treba se snalaziti, jer neki koriste lulaški hobi kao nešto super elitno i prodaju pribor po stvarno elitnim cijenama.

Usput, jučer sam dobio paket sa poklopcima protiv vjetra, filterima i upaljačima za lule (plinski kome se izvlači dio gdje ide vatra) iz kadilec.si. Umesto uvoza otkrio sam tu slovensku stranicu i nabavio te sitnice za neku normalnu cijenu.

Poslano z mojega HUAWEI VNS-L21 z uporabo Tapatalk

.zanimljiv izbor i pristojne cijene na kadilec.si