Taj "Cube" sam kupio tri puta; prvi, zadnji i nikad više!
Citat: Dotter - 05. Rujna 2009, 19:07I onda ga dao meni... Meni je jako fine arome ali je duhan loÅ¡. Ujeda prejako za duhan tog tipa - znaÄi aromatika koji bi se trebao svidjeti veÄini ljudi.Tebe niti malo ne podsjeca na Zelenog?Ja se nisam sat vremena mogao nacuditi.
I onda ga dao meni... Meni je jako fine arome ali je duhan loÅ¡. Ujeda prejako za duhan tog tipa - znaÄi aromatika koji bi se trebao svidjeti veÄini ljudi.
Citat: kovaxx - 05. Rujna 2009, 19:42Samuel Gawith's: Chocolate flake! Izvrstan duhan. Skoro pa sam zaboravio na njega. Upravo sam zgotovio jednu lulu, i već razmiÅ¡ljam da si joÅ¡ jednu napunim. Toliko mi je pasao. Izvrsno! Ista firma, samo Balkan flake u maÄ‘arici! Predobro! Daj dofuraj malo Äokoladice slijedeći put kad doÄ‘eÅ¡! InaÄe primijetio sam da imamo sliÄan ukus u svezi i glede duhana!
Samuel Gawith's: Chocolate flake! Izvrstan duhan. Skoro pa sam zaboravio na njega. Upravo sam zgotovio jednu lulu, i već razmišljam da si još jednu napunim. Toliko mi je pasao. Izvrsno!
Misliš na "Da VInci" latakijski?
Citat: kovaxx - 06. Rujna 2009, 10:35Chocolate flake....Opet.....Navukao sam se! (Bayro, ne brini, ostavit ću ti dosta )! Stvarno toliko dobro?Slatko, mirisno?Morat cu probati jos neki flake, jucerasnji Navy mi je ostao u dobrom sjecanju...
Chocolate flake....Opet.....Navukao sam se! (Bayro, ne brini, ostavit ću ti dosta )!