Amphora - Full aroma

Bayro, tvoja odluka me je bas iznenadila. Svaka cast na disciplini ako stvarno mozes da preseces i da se vezes samo za duvane koje imate na vasem trzistu a da istovremeno znas da mozes da narucis bilo koji od onih duvana kod Richa. Ja sam narucio tek prve duvane od Richa i sa nestrpljenjem ih iscekujem. I, iskreno, veoma se radujem svom tom istrazivanju i upoznavanju sa razlicitim duvanima koje me ceka. Voleo bih da ih tokom godina isprobam mnogo, da nadjem neke svoje favorite ali i da uvek ostanem otvoren za (ne)prijatna iznenadjenja koja neki blend koji nisi do sada probao moze da ti priredi. A sto se tice Krunekove racunice: sest kesica MB-ovog duvana u Beogradu kosta 3300 dinara, a trista grama koje smo narucli od Richa(da li sam napisao da ih iscekujemo sa nestpljenjem

) sve sa postarinom su nas dosla negde oko 4400dinara. Razlika vise nego podnosljiva kada covek uzme u obzir sta sve moze da naruci kod Richa, a jos ako uzmemo u obzir koliko malo duvana ja i moj brat mesecno trosimo, sve ukazuje na to da je Rich dobitna kombinacija. Samo ovo cekanje duvana je muka ziva

Odluka je u svakom slucaju samo tvoja, ja sam samo izneo neko svoje razmisljanje.