Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Upravo pušim...

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Upravo pušim...
« Odgovori #120 u: 12. Veljače 2009, 11:37 »
gdje si ga kupio? ja sam isto virginia lover, pa pitam.
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #121 u: 12. Veljače 2009, 11:44 »
Kao sve veći ljubitelj virginije molio bih recenziju.  :36:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Jakobinac

• Zagreb, Croatia
  • *
    Bijeli zubi
  • 51
  • pipe smoke maker
« Odgovori #122 u: 12. Veljače 2009, 11:54 »
kod Dreiera - 22 eura. znam, previše je... plan je bio testirati pa od Richa naručiti Bulk...

evo me sad na pola lule, dim je fenomenalno gust... oko arome moram još malo meditirati :)

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #123 u: 12. Veljače 2009, 11:57 »
U DanPipe-u je 17,4 eura, isto dosta..
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #124 u: 12. Veljače 2009, 11:58 »
A kod Richa 15,25$
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #125 u: 12. Veljače 2009, 12:03 »
OdustajeÅ¡ od Richa?  :38:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #126 u: 12. Veljače 2009, 12:04 »
Ako će ti odluka ostati tako čvrsta kao i moja od prije par mjeseci da viÅ¡e neću gomilati duhane doma... A sjeti se samo iskrcavanja u Masarykovu pred niti tjedan dana  :1:
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #127 u: 12. Veljače 2009, 12:06 »
He, a ja odlučio nagomilati što više duhana.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #128 u: 12. Veljače 2009, 12:09 »
He, a ja odlučio nagomilati što više duhana.

Ma na kraju se i meni svodi na isto. Odlučio sam da neću, ali i dalje kupujem i kupujem...
Keep it simple!

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #129 u: 12. Veljače 2009, 12:17 »
E došlo je lijepo vrijeme, pa se može ostati na terasi od kantine a da se ne pretvorim u blok leda...
Napunio Rivericu Bald headed teacherom, nekako mi baš došlo... pa poslije ručka na dim.
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi.
--Riturnof Dže-Daj--

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #130 u: 12. Veljače 2009, 13:34 »
Ma sve pet, tvoja odluka - ja ju poštujem. Moja računica je da me cca. pola kile duhana od Richa + shipping košta nekih 400-tinjak kuna. Ako uzmemo u obzir da npr. vrećica od 40 grama OC-a košta 33 kn - dođe me na isto.

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #131 u: 12. Veljače 2009, 14:15 »
Ma neka samo Rich i dalje funkcionira... Za moje potrebe (ipak ja ne radim zalihu ;o)) ), skroz mi je prihvatljivo kupovati kod njega. Naravno, pod uvjetom da se Brkata ne uzjoguni...

Ali istina je da i kod nas sada ima ok duhana. Pa ako si spreman platiti neku sići više da bi dobio odmah, to je odlična kombinacija. Slobodno tržište... ;o))

Btw. nakon ručka mi je tako sjelo pola lule (ipak je prehladno za predugo stajat vani) BHT-a. Što bi neki rekli, ko budali šamar...
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi.
--Riturnof Dže-Daj--

lulce

• Beograd. Srbija
    Opečen mi jezik
  • 305
« Odgovori #132 u: 12. Veljače 2009, 19:20 »
Amphora - Full aroma  :1: Bayro, tvoja odluka me je bas iznenadila. Svaka cast na disciplini ako stvarno mozes da preseces i da se vezes samo za duvane koje imate na vasem trzistu a da istovremeno znas da mozes da narucis bilo koji od onih duvana kod Richa. Ja sam narucio tek prve duvane od Richa i sa nestrpljenjem ih iscekujem. I, iskreno, veoma se radujem svom tom istrazivanju i upoznavanju sa razlicitim duvanima koje me ceka. Voleo bih da ih tokom godina isprobam mnogo, da nadjem neke svoje favorite ali i da uvek ostanem otvoren za (ne)prijatna iznenadjenja koja neki blend koji nisi do sada probao moze da ti priredi. A sto se tice Krunekove racunice: sest kesica MB-ovog duvana u Beogradu kosta 3300 dinara, a trista grama koje smo narucli od Richa(da li sam napisao da ih iscekujemo sa nestpljenjem  :36: ) sve sa postarinom su nas dosla negde oko 4400dinara. Razlika vise nego podnosljiva kada covek uzme u obzir sta sve moze da naruci kod Richa, a jos ako uzmemo u obzir koliko malo duvana ja i moj brat mesecno trosimo, sve ukazuje na to da je Rich dobitna kombinacija. Samo ovo cekanje duvana je muka ziva   :1: Odluka je u svakom slucaju samo tvoja, ja sam samo izneo neko svoje razmisljanje.  :61:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #133 u: 12. Veljače 2009, 20:52 »
Moram priznati da je i mene iznenadila Ilijina odluka. No poštujem ju, svatko ima svoje razloge i računice, u to ne ulazim. Meni osobno se ne isplati kupovati kod nas. Kao što sam prije napisao, recimo kod nas MacBaren Original Choice (40 grama) košta 33 kune. Što znaći da za 440 grama trebam 363 kune. Dok bih za npr. 16 oz-a (450 grama) Penzanca (koji spada u skuplju skupinu) platio 50$ + 23$ shipping. Što preračunato iznosi 416 kuna. Razlika u iznosu od 53 kune mi je beznačajna u odnosu na razliku kvalitete tih dvaju duhana. Isto tako 450 grama bilo kojeg Richovog bulka sa shippingom košta 320 kn, što je jeftinije od bilo kojeg MacBarena u Hrvatskoj. No stvarno nemam namjeru ikoga u bilo šta uvjeravati, ovo je čisto moja računica i razmišljanje. U potpunosti mi je svejedno šta tko puši i koliko za to izdvaja novaca. To je osobna stvar u koju se ne želim uplitati.
« Zadnja izmjena: 12. Veljače 2009, 23:22 od kkurilj »

lulce

• Beograd. Srbija
    Opečen mi jezik
  • 305
« Odgovori #134 u: 12. Veljače 2009, 21:42 »
Naravno da se ni ja ne zelim uplitati u bilo cije odluke. Samo sam izneo neko svoje razmisljanje i to je sve. Vazno je samo da se u toj luli i duvanu uziva i da je dim hladan. Sve ostalo je manje bitno  :61: