Poštovanje!
Moje ime je Robert (manje-viÅ¡e me svi zovu Robi), živim i roÄ‘en sam u Zagrebu. 23 godine su iza mene, trenutno joÅ¡ uvijek živim s roditeljima u kući u kojoj živim od roÄ‘enja, no ak' Bog da, ove godine bih trebao s curom preseliti u stan, po struci sam informatiÄar. PuÅ¡im cca 2-3 godine, lule su me uvijek fascinirale iako sam jako malo znao o njima, osobito o naÄinu puÅ¡enja (sve Å¡to sam znao iz priÄa je da nije jednostavno, no nikad nisam upoznao nekoga tko puÅ¡i lulu

). Prije par dana me frend opet potaknuo na razmiÅ¡ljanje o lulama (i on je poÄeo prije par mjeseci puÅ¡iti lulu), tak' da sam odluÄil kupit' lulu. Uz malo Google-anja sam doÅ¡ao do starog foruma i nakon pomnog prouÄavanja tema na istom, doÅ¡ao sam i do ovog foruma

Tak' da sam se regal, a rek'o ak' sam se već regal, idem se i predstavit'

Bio sam danas u Frankopanskoj i gledal malo kaj se nudi... Teta (pretpostavljam Goga) mi je jako lijepo prezentirala lule i ostali pribor koji je potreban poÄetniku poput mene. Sad da ja vas odmah tu pitam, da ne otvaram novu temu - koju pipu da kupim? Iskreno, nemrem se preveć protegnut, ak me kužite. Recimo nekih 500tinjak kn za lulu, duhan, tamper, ÄistaÄe, filtere, stalak itd.
Valjaju kaj Jean Claude lule? Ili da se strpim do sl. plaće i zemem nekog Petersona (kaj se tiÄe izgleda moji favoriti

).
Pretpostavljam da stalno slušate ovakva pitanja, ali stvarno nisam pametan kaj uzet, a da mi poslije ne bude žao, radije onda izdvojim stotinjak kn više.
Eto, ukratko o meni. Nadam se ugodnom druženju na forumu i jedva Äekam svoju prvu lulu