Procitao sam ponovno recenziju koju je napisao Kruno i mislim da je pogodjena. Zbilja, nakon tjedan dana
nakon sto sam otvorio limenku paradajz je ishlapio. Napravio sam i eksperiment s prijateljem koji se priprema
za somellierski tecaj, pa sam ga sa zatvorenim ocima pitao na sto duhan daje. Uglavnom, da ne prtljam,
to je sad suho voce, liquirizia (kako mi to zovemo?), s jednom teskom, ali ugodnom katran notom. Zbilja,
mljac! U ustima je totalno uravnotezen, gori ravnomjerno, da ne kazem savrseno, zaboravis sto je plamen i cemu sluzi.
Osobno, naviknut na latakiju, Yenindje je lijepa promjena, sasvim je nesto novo. Lijepo novo.
Jedan detalj, kako su jutarnji sati, uopce ga ne osjecam, ne ostaje u ustima kao sto je to slucaj s latakijcima,
i nema se feeling da se je pusila lula. Jos jedna od njegovih osobina je nenametljivost. Nesto kao kad se s
prijateljem provede vecer i ide se na spavanje zadovoljan...i kazes si da je to to...
p.s. procitala recenziju zena, i konstantirala, nes' ti recenzije...uzalud sam objasnjavao da ovo nije recenzija,
nego eto tako, samo opaska...a ona ce, cemu onda uopce pises...i da ne duljim..njoj u inat stavljam na forum...