Jako specifiÄan duhan; priliÄno odskaÄe od ostalih Mac Barena.
Izrazito jaka aroma i isto tako jak room note.
-Kod otvaranja pakiranja, arome koje pogađaju su breskva, marelica, kakao, sirup od vanilije, karamelizirani putar.
-Izgled je isto specifiÄan... pretežno crni duhan i izgleda kao da je neko u paket istreso napola popuÅ¡enu lulu ili ispeko rakiju od duhana i onda blago posuÅ¡io drope koje su ostale i spakirao u vreÄicu.
Jako vlažan duhan kojeg ja preferiram posušiti par sati prije pušenja.
Lijepo gori, i Äim zapalimo, nestane aroma breskve i marelice.
Naj intenzivnija aroma je sirup umjetne vanilije, blaga gorÄina kakao-a, izgoreni karamel, bademi i osjeti se Äak lagana sviježina cherry-a.
Sve arome osim cherry-a su izrazito jake, na granici nelagode i osjeÄa se pretjerana kemija.
TeÅ¡ko je reÄi dali je sladak ili gorak duhan... Virginia i Burley drže taj balans Slatko - Gorkoga, di Burley možda naglasi malo gorÄinu ali brdo teÅ¡ko fermentiranog duhana u mjeÅ¡avini opet vrati balans prema slatkom.
Kad se lula zagrije, dominantnu aromu Sirupa od Vanilije zamjene kakao i karamel (oba sa blagom gorkom notom) a Vanilija nastavi pratiti u pozadini.
Retrogusto je isto pretjeran i traje satima.
Svrstao bi ga u Zimske duhane, jako teÅ¡kog okusa i intenzivne Äokoladaste room note.
Nikotinski je jako slab i ne zadovoljava u tom segmentu.
Ljubitelji Virginia naj vjerovatnije neÄe voliti ovaj duhan
Jako zagađuje lulu.
Meni se u par navrata što sam kupio paket, nije svidio.
Ocjena 2/5