Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Filmovi...

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Filmovi...
« Odgovori #405 u: 28. Studenoga 2012, 07:14 »
http://www.imdb.com/title/tt1343703/

Sinoć sam pogledao ovaj film. Svi koje vole ratnu tematiku bi ga trebali pogledati. Ocjena 8/10!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #406 u: 28. Studenoga 2012, 07:47 »
Upravo odgledao prvi nastavak "Mankind"...povijest covjecanstva u sest nastavaka...zbilja spektakularno...jos uvijek
sam pod sokom...zbilja fantasticno...

evo sinoć pogledao prvi nastavak  :38: stvarno su ga fenomenalno napravili, sve poznate face koje gledamo u raznim emisijama sudjeluju u njemu. Nažalost, ono Å¡to se provlači kroz cijeli dokumentarac je prikaz da je čovjek zbog ratova i nanoÅ¡enja zla drugima najviÅ¡e i napredovao...  :3:
Veselim se i ostalim epizodama!  :36:
Keep it simple!

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #407 u: 28. Studenoga 2012, 11:42 »
Da, a i naglasak je na otkricima, naoko benacajnim, a koja su u stvari promijenila povijest covjecanstva...veceras je
na sky-u drugi nastavak od pojave krscanstva do propasti Rimskog carstva. Maja ga bas sad uci, pa joj je pod
obavezno veceras gledati tv... :61:

Dawor

Žuti zubi
  • 532
« Odgovori #408 u: 28. Studenoga 2012, 18:12 »
Nažalost, ono Å¡to se provlači kroz cijeli dokumentarac je prikaz da je čovjek zbog ratova i nanoÅ¡enja zla drugima najviÅ¡e i napredovao...  :3:

The grim fact is that we prepare for war like precocious giants, and for peace like retarded pygmies.
-Lester Bowles Pearson

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #409 u: 04. Prosinca 2012, 23:29 »
Upravo završio s gledanjem filma The Book of Eli. Moram priznati da me je film oduševio. Vrlo dobar postapokaliptički film s izvrsnim glumcima i za moj ukus fantastičnim soundtrackom! Ako volite ovakav žanr pogledajte ga, mislim da nećete zažaliti.

http://www.imdb.com/title/tt1037705/
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #410 u: 05. Prosinca 2012, 01:07 »
Upravo završio s gledanjem filma The Book of Eli. Moram priznati da me je film oduševio. Vrlo dobar postapokaliptički film s izvrsnim glumcima i za moj ukus fantastičnim soundtrackom! Ako volite ovakav žanr pogledajte ga, mislim da nećete zažaliti.

Meni odličan film. A neki dan sam utvrdio gradivo.
Sporost je vrlina.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #411 u: 05. Prosinca 2012, 07:51 »

ja sam bio uvjeren da smo nas dvojica već razgovarali o ovom filmu :1:

meni isto odličan, neki dan je bio na tv-u pa sam ga još jednom pogledao, sjajno!!
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #412 u: 13. Prosinca 2012, 11:45 »
Još 32 sata i 15 min do Hobbita!!!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #413 u: 13. Prosinca 2012, 11:48 »
Još 32 sata i 15 min do Hobbita!!!

:1: odmah javi kakav je! :1:
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #414 u: 13. Prosinca 2012, 11:52 »
Brojim svaku sekundu!!!

LOTR je za mene ULTIMATIVNI doživljaj! Ništa prije niti išta poslije na mene nije ostavilo takav dojam. A ovaj "nastavak" tj. početak priče čekam godinama!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #415 u: 13. Prosinca 2012, 12:30 »
:1: odmah javi kakav je! :1:

Naravno! Ali ne očekujte objektivne dojmove! Po pitanju Tolkiena sam izrazito subjektivan!

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #416 u: 13. Prosinca 2012, 12:43 »

Naravno! Ali ne očekujte objektivne dojmove! Po pitanju Tolkiena sam izrazito subjektivan!
...isti sam neizlečivi slučaj... sve je započelo prvim otvaranjem knjige. :90:
"keep it simple until it gets complicated"

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #417 u: 13. Prosinca 2012, 15:06 »

...isti sam neizlečivi slučaj... sve je započelo prvim otvaranjem knjige. :90:

Hobiti su mi bila prva Tolkein-ova knjiga, jedva čekam da idem pogledat...

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #418 u: 15. Prosinca 2012, 08:44 »
Dakle, sinoć sam pogledao Hobbita! Film je odličan!!! Ako budete u prilici svakako ga pogledajte! P. J. je i ovoga puta napravio fantastičnu bajku! Po meni je nešto humorističniji od LOTR-a, koji je ipak "teža" priča. U svakom slučaju uživao sam tih 3 sata. I da, gledao sam ga u 3D-u. Osobno više volim 2D. U nekim trenucima titlovi su me malo "boli" u oči. I neke brze scene su malo mutnjikave. Tako da bih prije preporučio 2D. A problema s mučninom, epilepsijom i migrenom nisam imao, kako su neki naši mediji bombastično najvljivali. No da vam ne pišem previše - idite i pogledajte, film je stvarno ODLIČAN!

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #419 u: 15. Prosinca 2012, 09:57 »
Hvala na  uputnoj recenziji Kruno! :1:
"keep it simple until it gets complicated"