Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

DA SE PREDSTAVIM

charlie

Odg: DA SE PREDSTAVIM
« Odgovori #15 u: 17. Veljače 2009, 09:30 »
Ma vidim, da ste stvarno ono pravo, dobro duÅ¡tvo. Samo da nadjem vrijeme (možda več ove nedelje), pa da se  uvalim kod vas u druženje, da se upoznamo uživo. ÄŒast mi je, da sam dio vaÅ¡eg živog foruma.
A o tome, kako održavam svoje drage mi prijateljice, napisat ču u rubrici trikovi i to.
I jedna mudrost, koja je istinita:
u životu su samo tri stvari vjerne, i to su novac, pas i lula. Bez zamjere. :61:

charlie

« Odgovori #16 u: 17. Veljače 2009, 11:37 »
znači, novac i lule :61:

charlie

« Odgovori #17 u: 17. Veljače 2009, 13:22 »
drago mi je, da nisam onda jedini takav :1:, znači tu smo dvoje sa istim imanjem vjernih :77:

charlie

« Odgovori #18 u: 17. Veljače 2009, 13:40 »
Ma, stari je Dreier u biti dobra trgovačka duša, kao svaki trgovac, gleda u svoj đep :64: Ako budeš išao kod njega, pozdravi ga u moje ime, reci mu, onaj Charlie iz Slovenije, koji mu je dao kataloge za lule i cigare i koji obično kupuje sa suprugom i uvijek se vrati, jer je nešto kao zaboravio.
Vidiš, ja ne nosim novčanik, nego u kupovinu povedem suprugu, pa onda sve lijepo objasnim i rastužim se, da bez toga mi je život prazan.....i tako to.
Pamet. Pa, nešto je imamo, ali novaca nikad dosta, naročito u trgovinama sa lulama. Ako budeš ikad išao u Koln, onda se obavezno zaustavi kod Heinricha, e, tamo se ne izlazi satima, satima, satima......i bez dobre kreditne kartice..... :154:
Kod clabasha budi vrlo pažljiv, Dreier zna uvaliti nešto iz starih zaliha. Meni je jednom uturio jedan BC Exotic iz maslinovog drva sa umjetkom iz morske pijene i to je u svim tim godinama JEDINA lula, koju sam pregorio i sad mi je onako, u kolekciji. Na sječanje u vjerovanje drugima.
Ali inače imam dobro mišljenje o svima. U poslednje vrijeme ne idem više često u kupovinu, jer mi je nabavka bilo čega preko interneta puno jeftinija i mogu ti osobno sa odličnim iskustvima preporučiti trgovca Behrenda iz Florstadta. Jednom sam bio na dugom službenom putu a robu sam prije toga nabavio. I poslije povratka, narudžba je još valjala i dao mi je popust u priličnom iznosu.
Do svojih klijenata ima izuzetno profesionalni odnos. Njegov link je:

http://www.pfeifen-behrend.de/shop.html

Pokušaj, isplati se svakako.

I zahvaljujem se na tvojim pohvalama, trudit ću se, da budem dao svoje znanje svatkome, po najboljim mogučnostima. I nadam se, da se možda več ove nedelje vidimo. Ali, sve je tu još vezano na posao (za sada još, ali polako ostaju samo lule i užitci). :61:

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #19 u: 19. Veljače 2009, 18:46 »
DobrodoÅ¡ao Charlie  :39:

zgb neron

• zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 45
« Odgovori #20 u: 27. Veljače 2009, 04:36 »
pozdrav i od mene
skype-petrakfuro

charlie

« Odgovori #21 u: 03. Ožujka 2009, 15:32 »
Pa da vidite sa kojim seljakom imate posla, ovako je moj pogled sa dvorišta u selo. Uistinu, ima samo 35 kučnih brojeva, a mirrrrrrrrrrrrrr............, te parking plac, .........., i priroda.........., rijeka Krka malo niže............
Pa tako je lijepo, da je več kičasto.

charlie

« Odgovori #22 u: 03. Ožujka 2009, 20:26 »
Pa seoske, preko puta stoji taj mini kozolc i svi u selu brinemo o tome, da je uvijek lijepo sredjen. :61:

No.1

« Odgovori #23 u: 03. Ožujka 2009, 23:23 »
Divan krajolik...

miha1981

• Ljubljana
  • **
    Peče me jezik
  • 146
« Odgovori #24 u: 12. Ožujka 2009, 09:32 »
Dobrodošao!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #25 u: 12. Ožujka 2009, 09:33 »
LOL

pozelio si dobrodoslicu covjeku koji je ovdje skoro mjesec dana, koji je objavio skoro 300 postova, i koji je povrh svega banan s foruma prije deset dana  :1:
Keep it simple!

miha1981

• Ljubljana
  • **
    Peče me jezik
  • 146
« Odgovori #26 u: 12. Ožujka 2009, 09:35 »
Žalim slučaj! Nisam baš sledio forum u zadnje vrijeme zbog nedostatka vremena, a sad nisam hteo da nekog ispustim bez pozdrava. Jao! :84: