Ma, stari je Dreier u biti dobra trgovaÄka duÅ¡a, kao svaki trgovac, gleda u svoj Ä‘ep

Ako budeÅ¡ iÅ¡ao kod njega, pozdravi ga u moje ime, reci mu, onaj Charlie iz Slovenije, koji mu je dao kataloge za lule i cigare i koji obiÄno kupuje sa suprugom i uvijek se vrati, jer je neÅ¡to kao zaboravio.
VidiÅ¡, ja ne nosim novÄanik, nego u kupovinu povedem suprugu, pa onda sve lijepo objasnim i rastužim se, da bez toga mi je život prazan.....i tako to.
Pamet. Pa, neÅ¡to je imamo, ali novaca nikad dosta, naroÄito u trgovinama sa lulama. Ako budeÅ¡ ikad iÅ¡ao u Koln, onda se obavezno zaustavi kod Heinricha, e, tamo se ne izlazi satima, satima, satima......i bez dobre kreditne kartice.....

Kod clabasha budi vrlo pažljiv, Dreier zna uvaliti neÅ¡to iz starih zaliha. Meni je jednom uturio jedan BC Exotic iz maslinovog drva sa umjetkom iz morske pijene i to je u svim tim godinama JEDINA lula, koju sam pregorio i sad mi je onako, u kolekciji. Na sjeÄanje u vjerovanje drugima.
Ali inaÄe imam dobro miÅ¡ljenje o svima. U poslednje vrijeme ne idem viÅ¡e Äesto u kupovinu, jer mi je nabavka bilo Äega preko interneta puno jeftinija i mogu ti osobno sa odliÄnim iskustvima preporuÄiti trgovca Behrenda iz Florstadta. Jednom sam bio na dugom službenom putu a robu sam prije toga nabavio. I poslije povratka, narudžba je joÅ¡ valjala i dao mi je popust u priliÄnom iznosu.
Do svojih klijenata ima izuzetno profesionalni odnos. Njegov link je:
http://www.pfeifen-behrend.de/shop.htmlPokušaj, isplati se svakako.
I zahvaljujem se na tvojim pohvalama, trudit ću se, da budem dao svoje znanje svatkome, po najboljim moguÄnostima. I nadam se, da se možda veÄ ove nedelje vidimo. Ali, sve je tu joÅ¡ vezano na posao (za sada joÅ¡, ali polako ostaju samo lule i užitci).