Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

pozdrav

har

• *
    Bijeli zubi
  • 11
pozdrav
« u: 16. Ožujka 2009, 21:21 »
evo, pozdrav svima od još jednog greenhorna... sve skupa jedva godinu dana lulaškog staža, u dva navrata. prvi puta sam zapalio s nježnih 18 godina, staru i loše održavanu meerschaumicu koja je u hrvatsku stigla početkom devedesetih iz njemačke u, vjerovali ili ne, caritasovom paketu humanitarne pomoći. ako se dobro sjećam, dobio sam ju od susjeda za 80 kuna, uz to potrošio još 30 i kusur za MB black ambrosiu pa si tako za male novce složio stvarno vrhunsko spaljivanje jezika. sada, oko pet godina kasnije, spreman sam za nove pobjede. trenutačno su u arsenalu jedna petersonka, stara meerschaumica, jedna danske club i jedan izdašno kitani lorenzo. zapravo sam o lulama i duhanima više čitao, nego ih pušio, ali će ta neravnoteža ubrzo biti ispravljena. zahvaljujem svim članovima foruma na brdu korisnih informacija i preporuka, evo prošli tjedan je baš stigao prvi paket od richa, a i brkata je bila milostiva. štoviše, dok ovo pišem dimim prvi puta bald headed teachera i već sam siguran da se radi o početku jednog divnog prijateljstva. dosad mi je glavni duhan bio navy flake, a s latakijama se polako upoznajem. jučer, kad sam prvi puta pušio frog mortona, postalo mi je konačno jasno o čemu se radi... uglavnom, nema žurbe :)
još jednom pozdrav svima i živili.

h

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
Odg: pozdrav
« Odgovori #1 u: 16. Ožujka 2009, 21:27 »
DobrodoÅ¡ao Har  :1:
Šta si sve još lepog poručio od Richa?

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #2 u: 16. Ožujka 2009, 21:27 »
Dobrodošel!
ZIG  ZAG

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 16. Ožujka 2009, 21:30 »
DObrodošao i uživaj na forumu
Keep it simple!

har

• *
    Bijeli zubi
  • 11
« Odgovori #4 u: 16. Ožujka 2009, 21:38 »

hvala. uzeo sam za prvi puta 4 unče bald headed teachera, frog mortona i gl pease "charing cross". nisam uzimao puno jer nisam znao ni kako će stajati stvari s carinom, a ni hoće li mi biti dobri. sad mi je naravno žao Å¡to nisam uzeo joÅ¡, prvenstveno BHTa jer mi je stvarno legao. otiÅ¡ao sam danas i po staklenke da ga pospremim kako ga ne bih pojeo u naletu lakomosti  :1: charing cross nisam joÅ¡ otvarao, kao Å¡to rekoh, tek počinjem s latakijom.

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #5 u: 17. Ožujka 2009, 06:15 »

hvala. uzeo sam za prvi puta 4 unče bald headed teachera, frog mortona i gl pease "charing cross". nisam uzimao puno jer nisam znao ni kako će stajati stvari s carinom, a ni hoće li mi biti dobri. sad mi je naravno žao Å¡to nisam uzeo joÅ¡, prvenstveno BHTa jer mi je stvarno legao. otiÅ¡ao sam danas i po staklenke da ga pospremim kako ga ne bih pojeo u naletu lakomosti  :1: charing cross nisam joÅ¡ otvarao, kao Å¡to rekoh, tek počinjem s latakijom.

Sve same poslastice... samo napred...  :15:

FICO

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 92
« Odgovori #6 u: 17. Ožujka 2009, 08:56 »
pozdrav :1:
Mercy?! You want mercy!? I'm chaotic neutral!!!

Osiguraj svoju budućnost! Postani kadet oružanih snaga RH i pogini gdje te NATO i SAD pošalju!

miha1981

• Ljubljana
  • **
    Peče me jezik
  • 146
« Odgovori #7 u: 17. Ožujka 2009, 09:03 »
Dobrodošao!

Snowblind

• Celje
  • *
    Peče me jezik
  • 190
« Odgovori #8 u: 17. Ožujka 2009, 10:15 »
Dobrodošao :61:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #9 u: 17. Ožujka 2009, 10:55 »
Dobrodošao Har!

Drago mi je da si odlučio istražiti i svijet latakija.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Jakobinac

• Zagreb, Croatia
  • *
    Bijeli zubi
  • 51
  • pipe smoke maker
« Odgovori #10 u: 17. Ožujka 2009, 18:24 »
dobrodošao!!!

lulce

• Beograd. Srbija
    Opečen mi jezik