evo, pozdrav svima od joÅ¡ jednog greenhorna... sve skupa jedva godinu dana lulaÅ¡kog staža, u dva navrata. prvi puta sam zapalio s nježnih 18 godina, staru i loÅ¡e održavanu meerschaumicu koja je u hrvatsku stigla poÄetkom devedesetih iz njemaÄke u, vjerovali ili ne, caritasovom paketu humanitarne pomoći. ako se dobro sjećam, dobio sam ju od susjeda za 80 kuna, uz to potroÅ¡io joÅ¡ 30 i kusur za MB black ambrosiu pa si tako za male novce složio stvarno vrhunsko spaljivanje jezika. sada, oko pet godina kasnije, spreman sam za nove pobjede. trenutaÄno su u arsenalu jedna petersonka, stara meerschaumica, jedna danske club i jedan izdaÅ¡no kitani lorenzo. zapravo sam o lulama i duhanima viÅ¡e Äitao, nego ih puÅ¡io, ali će ta neravnoteža ubrzo biti ispravljena. zahvaljujem svim Älanovima foruma na brdu korisnih informacija i preporuka, evo proÅ¡li tjedan je baÅ¡ stigao prvi paket od richa, a i brkata je bila milostiva. Å¡toviÅ¡e, dok ovo piÅ¡em dimim prvi puta bald headed teachera i već sam siguran da se radi o poÄetku jednog divnog prijateljstva. dosad mi je glavni duhan bio navy flake, a s latakijama se polako upoznajem. juÄer, kad sam prvi puta puÅ¡io frog mortona, postalo mi je konaÄno jasno o Äemu se radi... uglavnom, nema žurbe
još jednom pozdrav svima i živili.
h