Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Budite pozdravljeni!

jedan momak

• *
    Bijeli zubi
  • 32
Budite pozdravljeni!
« u: 15. Travnja 2009, 17:46 »
Pozdrav iz Dubrovnika!

Iako sam trenutno u Zagrebu, na jednom malom izletu, posjetio rodicu (sestričnu) i... kupio lulu!

U Frankopanskoj, pitao za preporuku za početak, onako ne preskupu, i preporučiše mi jednu billiard Stanwell DC, za 380 kuna, vjerujem i sam da je to dovoljno za početak.

Dosada sam puÅ¡io cigare, cigarillose, i motao cigarete, (dakle, niÅ¡ta potpuno tvorničko) tako da mi je ta lula neÅ¡to sasvim novo, i nemam ama nikakvo iskustvo, znači, potpuno sam zelen...  :36:

Od duhana sam uzeo nahvaljeni mb original choice, a i jer kažete dobar za upuÅ¡ivanje, i navy flake, za kad je upuÅ¡im... znači isprobano nebrojeno puta, tako da nema rizika nikakvog...  :1:

Općenito, imam 18 godina (po svemu sudeć najmlaÄ‘i ovdje), neznam koliko takvih ima da ih je zainteresirano za lule...pa ćemo vidjet...ne mislim baÅ¡ hodat naokolo s lulom ustima, nego u nekakvoj tiÅ¡ini dnevnoga boravka...  :61:

Već sam je počeo upušivat, jako oprezno, tako da neznam koliko je ovo bilo uspiješno za stvaranje cakea, ali nisam siguran a ne želim je uništit... ali već mogu reć da mislim da ću se s lulama družit još... pa dugo vremena (ako bog i dobra sreća daju)...

Tako, budite pozdravljeni kako rekoh...

FICO

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 92
Odg: Budite pozdravljeni!
« Odgovori #1 u: 15. Travnja 2009, 18:16 »
dobrodošao! kenova tamo?
kad me netko pita, kažem da sam iz dubrovnika - živio sam tamo dosta dugo

brzo ćeš i ti grickati kamiš po điru u gradu

ja sve više pušim kada idem negdje - samo tada imam neki mir
Mercy?! You want mercy!? I'm chaotic neutral!!!

Osiguraj svoju budućnost! Postani kadet oružanih snaga RH i pogini gdje te NATO i SAD pošalju!

jedan momak

• *
    Bijeli zubi
  • 32
« Odgovori #2 u: 15. Travnja 2009, 18:19 »
a...tamo? Sunčano... bar je jutros bilo...sad sam otvorio da pomirišem ovaj navy flake... neznam s čime bi ga usporedio miriše... ko duša... :1:

jedan momak

• *
    Bijeli zubi
  • 32
« Odgovori #3 u: 15. Travnja 2009, 18:28 »
DobrodoÅ¡ao! Vidim da si puno naučio ovdje na forumu, a to i je jedan od njegovih ciljeva - dati informacije novim lulaÅ¡ima. Želim ti ugodan boravak ovdje s nama i pitaj Å¡to god te zanima.  :61:

Fala.

Jesam, a kako i nebi? Odličan izvor informacija... i forum i stranica... stvarno za svaku moguću pohvalu...

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #4 u: 15. Travnja 2009, 18:48 »
Dobrodošel!
ZIG  ZAG

jedan momak

• *
    Bijeli zubi
  • 32
« Odgovori #5 u: 15. Travnja 2009, 20:36 »
fala lijepa, fala lijepa  :36:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #6 u: 15. Travnja 2009, 23:15 »
Dobrodosao na forum i u veliku i sretnu obitelj pusaca lula. Ja sam isto poceo koketirati s lulama u tvojim godinama i znam kako te ljudi mogu gledati, zato sam godinama (a dobrim dijelom jos i sad) lulu imao samo za sebe u svojem stanu i u miru. To druzenje meni traje vec desetak godina i nadam se da ce trajati jos barem 5x toliko :)

Moj savjet, dodji do kluba, neces zazaliti a mozes samo nauciti brdo dobrih stvari korisnih svakom mladom pusacu. A da ti ne kazem kakve sve krasote od duhana pusimo u klubu i sto se sve moze probati.

Uzivaj i ako te nesto zanima, samo pitaj!!
Keep it simple!

Risteski

• Skopje
  • *
    Bijeli zubi
  • 78
« Odgovori #7 u: 15. Travnja 2009, 23:24 »
Dobrodosao. Pozdrav iz Skoplja.

FICO

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 92
« Odgovori #8 u: 15. Travnja 2009, 23:57 »
ja sam izgubio i jedan posao zbog lule  :12: idioti

Osiguraj svoju budućnost! Postani kadet oružanih snaga RH i pogini gdje te NATO i SAD pošalju!

jedan momak

• *
    Bijeli zubi
  • 32
« Odgovori #9 u: 16. Travnja 2009, 00:09 »
Dobrodosao na forum i u veliku i sretnu obitelj pusaca lula. Ja sam isto poceo koketirati s lulama u tvojim godinama i znam kako te ljudi mogu gledati, zato sam godinama (a dobrim dijelom jos i sad) lulu imao samo za sebe u svojem stanu i u miru. To druzenje meni traje vec desetak godina i nadam se da ce trajati jos barem 5x toliko :)

Moj savjet, dodji do kluba, neces zazaliti a mozes samo nauciti brdo dobrih stvari korisnih svakom mladom pusacu. A da ti ne kazem kakve sve krasote od duhana pusimo u klubu i sto se sve moze probati.

Fala fala  :1:

Nego, rado bi došo do tega što kažeš kluba, ali nijesam u zagrebu dugo...tako da...hm...

FICO

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 92
« Odgovori #10 u: 16. Travnja 2009, 00:13 »
do kada si?

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #11 u: 16. Travnja 2009, 08:05 »
Ako si još preko vikenda tu, navrati. U subotu se nađemo, u 18h.
Keep it simple!

stpiper

• Split
  • *
    Bijeli zubi
  • 68
  • Pocetci
« Odgovori #12 u: 16. Travnja 2009, 09:42 »
Pozdrav mladom gosparu!

I ja sam poceo sa lulama oko tih godina.. hmm, doduse, blize 17 nego 18, tako da kad sam kupio prvu lulu i duhan, prodavacica je to lijepo umotala kao poklon bez da me ista pita!  :1:
Lulio sam uglavnom na osamljenim mjestima i sl. jer su me naravno svi cudno gledali. Sada, nekih 8 godina poslje lulim uglavnom u privatnosti doma ali ponekad i u meni poznatim kavanama i moram priznat da me jos uvijek cudno gledaju!
Never argue with an idiot, they bring you down to their level and beat you with experience. -Dilbert

Da li vi to meni zelite dobro jutro, ili mislite da je jutro dobro, bez obzira na moje zelje? Ili mozda, da se vi jutros dobro osjecate;ili da je ovo jutro kada treba biti dobar? -Gandalf

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #13 u: 16. Travnja 2009, 09:44 »
Zdravo!
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Snowblind

• Celje
  • *
    Peče me jezik