Pozdrav iz Dubrovnika!
Iako sam trenutno u Zagrebu, na jednom malom izletu, posjetio rodicu (sestriÄnu) i... kupio lulu!
U Frankopanskoj, pitao za preporuku za poÄetak, onako ne preskupu, i preporuÄiÅ¡e mi jednu billiard Stanwell DC, za 380 kuna, vjerujem i sam da je to dovoljno za poÄetak.
Dosada sam puÅ¡io cigare, cigarillose, i motao cigarete, (dakle, niÅ¡ta potpuno tvorniÄko) tako da mi je ta lula neÅ¡to sasvim novo, i nemam ama nikakvo iskustvo, znaÄi, potpuno sam zelen...

Od duhana sam uzeo nahvaljeni mb original choice, a i jer kažete dobar za upuÅ¡ivanje, i navy flake, za kad je upuÅ¡im... znaÄi isprobano nebrojeno puta, tako da nema rizika nikakvog...

Općenito, imam 18 godina (po svemu sudeć najmlađi ovdje), neznam koliko takvih ima da ih je zainteresirano za lule...pa ćemo vidjet...ne mislim baš hodat naokolo s lulom ustima, nego u nekakvoj tišini dnevnoga boravka...

Već sam je poÄeo upuÅ¡ivat, jako oprezno, tako da neznam koliko je ovo bilo uspijeÅ¡no za stvaranje cakea, ali nisam siguran a ne želim je uniÅ¡tit... ali već mogu reć da mislim da ću se s lulama družit joÅ¡... pa dugo vremena (ako bog i dobra sreća daju)...
Tako, budite pozdravljeni kako rekoh...