Evo, nisam mogao izdrzati vec sam i ja krkn'o svoju piksu ovog cuda

Proslo je mjesec, dva otkako puckam lulu, isprobavam duhane... Zbilja ne kuzim (po meni krivi) stav da bi pocetnici trebali probati prvo vanilla/chery shit, od kojeg je meni osobno zlo, a ne neki "pravi" duhan poput ovoga. Takodjer, malo sam citao po Tobacco reviews gdje svi pisue kako je ovo "jak duhan, oborit ce vas s nogu, tamovamo"....
Ajmo redom

. Otvorio piksu jucer, zatekao na siroke trake rezan duhan gotovo crne boje. Tu i tamo neka trakica svijetle Virginije ali vecinom je ovdje sve crno ;). Miris fantastican iako za mrvicu losiji od McConnell Orijentala koji sam na kraju toliko zavolio da mi je mozda i najdrazi zasad.
Napunio sam lulu (sa premalo duhana, zavarale me krupno rezane trake), otisao u svoju "vikendicu" i kresnuo. Zbilja mi je dugo trebalo da krene. Prvi put, drugi put, treci, ... nakon 5, 6 paljenja sam ga konacno upalio kako treba. I? Pa sve u svemu fini smoke, slican kao orijental ali za nijansu losiji, nisam osjetio da je prejak niti te famozne price s T.R. sajta

Kakva su vasa iskustva? Mozda ipak trebam probati Nightcap ili Miss. Mud pa da me konacno neki srusi ...
PozdraF
P.S. Sve manje volim aromatike a sve vise prave duVane; kako li se to mijenja iz dana u dan ;)