Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Problem sa upušavanjem

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Problem sa upušavanjem
« Odgovori #15 u: 26. Rujna 2009, 16:24 »
...a lula se grize ili samo pridrzava zubima? jer ako je zagrizem mislim da ce  ostat otisci zubiju :)...

Zapravo je dobro prvih tri do pet puta baÅ¡ jako gristi lulu, ali pazi da uvijek grizeÅ¡ na isto mjesto. Onda ti se stvore žljebovi od zubi i lula onda bez problema stoji u ustima. NeÅ¡to kao sistem ABS-a ili lanaca na kotačima  - nema proklizavanja.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #16 u: 26. Rujna 2009, 16:34 »
Može i tako, ali evo ja sam sve moje lule ugrizavao na taj način i dobro su ispale.
Ja to radim ovako, novu lulu namjestim u ustima kako mislim da će mi najbolje odgovarati i čvrsto zagrizem, i ne puštam sve dok mi ne počne zujati u uhu. Čeljust naravno nakon jedno 45 minuta više ni ne osjetim, no uho mi uvijek kaže kad je dovoljno. Kad počne zujati ja pustim. Evo neki dan sam s tako ugrizivanom lulom cijeli dan gledao prema dolje (bili mi zanimljivi neki mravi) i nije mi niti jednom ispala. Čuj, da je Tajo tako ugrizivao svoju Petersonku sigurno mu nebi pala s prozora na ulicu.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #17 u: 26. Rujna 2009, 17:31 »
Trebas vidjeti kako meni zubi stoje od silnog grizenja usnika :1:
Keep it simple!

dečec

• *
    Bijeli zubi
  • 42
« Odgovori #18 u: 27. Rujna 2009, 04:51 »
dobro večer, ili dobro jutro, evo vratio sam se iz vana i jako sam zadovoljan jer sam pušio lulu noćaš 2. Put. Upusavanje je proslo besprijekorno i nije bilo gasenja, trajalo je nekih 20 min. Lula se nije grijala bila je topla ugodna za obraz. Jedino kad je bilo mrvicu toplije je bilo kada sam popusio do kraja samo nisam skuzio da je tolko pepla ostalo. Uglavnom jako sam zadovoljan bilo je ugodno, ne pece me jezik super, i da
Ne prcam nikog. Pitam detalje i zahvalan sam na odgovorima koji su upućeni dobronamjerno. Bolje pitati nego zajebati. Tako da se ispričavam ako se neko smatra uvrijeđenim. I svi savjeti su do sada bili dobri

BalkanBoy

• *
    Bijeli zubi
  • 41
« Odgovori #19 u: 27. Rujna 2009, 15:25 »
Može i tako, ali evo ja sam sve moje lule ugrizavao na taj način i dobro su ispale.
Ja to radim ovako, novu lulu namjestim u ustima kako mislim da će mi najbolje odgovarati i čvrsto zagrizem, i ne puštam sve dok mi ne počne zujati u uhu. Čeljust naravno nakon jedno 45 minuta više ni ne osjetim, no uho mi uvijek kaže kad je dovoljno. Kad počne zujati ja pustim. Evo neki dan sam s tako ugrizivanom lulom cijeli dan gledao prema dolje (bili mi zanimljivi neki mravi) i nije mi niti jednom ispala. Čuj, da je Tajo tako ugrizivao svoju Petersonku sigurno mu nebi pala s prozora na ulicu.

Pa to i nije lose, ali mislim da je bolje kupiti one gumice za usnik.