Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Uhodavanje

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Uhodavanje
« Odgovori #60 u: 09. Ožujka 2009, 13:22 »
Tako je! :61:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #61 u: 09. Ožujka 2009, 14:23 »
Nije on jedini, koliko sam skužio iz njegovih maliova, on je u kontaktu s više njih koji su "izbačeni" s foruma.

No evo anketa pa neka većina odluči.

It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #62 u: 09. Ožujka 2009, 14:41 »
Nek se vidi da nije diktatura.  :1:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #63 u: 09. Ožujka 2009, 14:47 »
 :62:

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #64 u: 09. Ožujka 2009, 16:58 »
Ako mogu da dodam, lično mi se jako dopada “zatvoreni“ forum, ali to jeste prepreka za upoznavanje novih ljudi. A mogli bi pojedini delovi recimo da budu zatvoreni samo za članove, a sve ostalo dostupno svima...

Sa druge strane - ako je lako registrovati se, to neće usporiti nekoga da doÄ‘e do informacija koje želi. Registrovaće se i pokupiće možda ono Å¡to ga zanima i redovno će biti read only... I ponekad spreman za dobacivanje  :15:

Sa treće strane - meni je zanimljivo i postojanje eventualnog “mentora“ koji bi na preporuku uveo novog člana i jedno vreme vodio računa o njemu, objašnjavajući mu neka pravila ponašanja - pa bi ovaj posle nekog vremena postao punopravan član... :61:

Imam baš podeljeno mišljenje o ovom - imaju smisla sve opcije... :14:

No.1

« Odgovori #65 u: 09. Ožujka 2009, 20:36 »
Ja bih samo dodao da gosti imaju www.pipreson.org gde su administratori brižljivo izdvojili najkvalitetnije recenzije, što lula, što duhana, pa koga interesuje da nauči nešto o lulama i duhanima može tamo, a ako želi biti član foruma, ima link pa neka se registruje i gotovo
DoduÅ¡e ako gost ne može da vidi forum kako da zna da li uopÅ¡te želi da se učlani ili ne....  :52:
« Zadnja izmjena: 09. Ožujka 2009, 22:21 od No.1 »

lulce

• Beograd. Srbija
    Opečen mi jezik
  • 305
« Odgovori #66 u: 09. Ožujka 2009, 20:38 »
Prvo jedno pitanje: gde se nalazi ta anketa gde se glasa? A sto se tice ove odluke koja je pred nama: da li da zabranimo gostima dok se ne registruju da citaju forum? Ne znam. Kako Beluga kaze, svaka opcija ima svoje pro i contra. potrudicu se da se ne raspisem i ne rasplinem. Pokusacu sa tezama:
1) Apsolutna sigurnost ne postoji. Na zalost to je tako. Ako se neko nameracio da napravi nesto nekakva zabrana citanja ga nece spreciti.
2)Moj slucaj: ja sam nekoliko meseci pre nego sto sam se registrovao redovno pratio vas stari forum jer ste pisali o necemu sto me jako zanima, jer sam mnogo toga naucio, jer nisam bas lud za modernim tehnologijama i skoro sam sto posto siguran da necu postati clan nijednog vise foruma. U komparaciju nas forum - drugi forumi, necu ponovo da ulazim. Jasno smo jos davno utvrdili razlike. Da sam morao da se odmah registrujem da bih mogao da citam forum - najverovatnije to nikada ne bih ni uradio i ostao uskracen za previse toga.
3) Zastita privatnosti: zatvaranje profila i gledanja fotografija za sve osim za clanove nije losa ideja. Mogu trenutno da se setim barem dva strana, velika foruma posvecena pusenju lule koji tako funkcionisu.
4) Broj pusaca lule u odnosu na broj stanovnika na ovim prostorima je zanemarljiv. Mislim da bi bila velika steta kada bi makar i jedan covek koji ne zeli da bude clan foruma a voli da procita nesto sto mi pisemo, zeli neku informaciju, ostao uskracen za istu samo zbog toga sto nije spreman da bude clan i da redovno nesto pise da bude aktvivan na forumu. Mislim da nas je premalo da bi mogli sebi da dopustimo i hipoteticki gubitak nekog potencijalnog clana samo zbog toga sto on nije spreman da se odmah registruje a mi smo to izglasali kao model funkcionisanja foruma.
5) Bilo bi lepo znati da imamo forum na kojem su svi clanovi samo zbog lule, zbog dobijanja novih i korisnih informacija i, pre svega, zbog druzenja.
Ove teze bi mogle da se nastave u nedogled, ali nece - na vasu veliku srecu :1: Ne mogu u ovom trenutku da kazem za koju sam opciju. Zato ove teze mozda i nisu bas najkonciznije. Ne znam. Stvarno ne znam sta bi valjalo uraditi. Verovatno necu ni znati do trenutka kada budem glasao za jednu od opcija. A ako ste od glasanja odustali - e u tom slucaju sam se lepo raspisao bez dobrog razloga. Ako je to slucaj, zamolio bih nekoga od administratora da ovaj post unisti.  :61:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #67 u: 07. Travnja 2009, 15:36 »
Danas smo dosegli brojku od 10 000 postova. Robi je otpucao 10 000-ti post i samim time ulazi u anale forumske povijesti.  :1:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #68 u: 07. Travnja 2009, 15:39 »
Nema nam ravnih!!! Bravo!!
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #69 u: 07. Travnja 2009, 15:40 »
Danas smo dosegli brojku od 10 000 postova. Robi je otpucao 10 000-ti post i samim time ulazi u anale forumske povijesti.  :1:

Krasno, baš mi je drago kaj sam otkucao 10 000ti post :1:

Za nagradu dobivam? :1:

A kaj se tiče anala, ako bih baÅ¡ morao birati, birao bih ženske prije forumskih  :64:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #70 u: 10. Travnja 2009, 09:28 »
opako me danad forum zeza, jel to nesto globalno ili lokalno?

sporo mi se vrti i ne mogu post objaviti, grešku 500 mi izbacuje

edit. a ovdje mi prođe post...
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #71 u: 10. Travnja 2009, 11:28 »
Meni sve radi bez problema.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #72 u: 10. Travnja 2009, 11:51 »
meni ne želi proći post kad je slika u njemu, ili smajli, pa kemijam... ne znam zašto..
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #73 u: 27. Svibnja 2009, 13:06 »
Koja gužva danas na forumu...Padne malo kiše i svi budni! A ne samo Domba, Šokre i ja koji "hornamo k....u"!

Nemoj tak, svaki dan sam na forumu (ali ne pišem baš previše) :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #74 u: 27. Svibnja 2009, 13:06 »
Yap, deset ljudi sad malo prije. super super.

A ne nas par koji "hornamo Odu Radosti k...u"  :1:
Keep it simple!