Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Recycle Bin

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Recycle Bin
« Odgovori #60 u: 02. Veljače 2010, 11:25 »
 :68:

e jeste ludi!!!
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #61 u: 15. Travnja 2010, 12:37 »
Ma sve 5, ja nisam navikao na tursku i nikako mi ne paše. Radije ne popijem ništa, ako je u ponudi samo turska. :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #62 u: 15. Travnja 2010, 12:45 »
Ja sam se iskreno oduševio s turskom kavom koju nam je Grega donio kad ste bili u Osijeku.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #63 u: 15. Travnja 2010, 13:03 »
Ma Nestle je izvor otrova, svi njihovi proizvodi su čisti užas, što okusom što kvalitetom.
I po meni je kava espresso, bućkuriši poput Nescaffe-a mi uopće nisu interesantni, kao ni razne filter kave itd. Ne volim ni vulgaris tursku, samo espresso :1:
Illy je mrak kava, a kod Goge ima još boljih stvari: http://www.camelot.hr/camelot/index.php/cafe-de-cuba/
Samo je cijena prilično odbojna :1:
Ja se ne slažem s tobom ovdje!!! Meni su Nestle proizvodi fantastični! U proces izrade i "kemiju" ne ulazim, govorim o samom okusu. I smatram da je LAŽ kada netko kaže da nije ukusno. No, možda, s druge strane ja (i 90% ljudi koji piju Nescaffe i slična govna (po tvome)) sam bez ukusa, tako da....
Slažem se da to niti nije blizu jednoj hebenoj kavi iz nekakvog profi aparata, ali za svakodnevnu uporabu, i više nego dobro!

@sesa: imam doma aparat za instant kavu (kapsule) od njemačkog Tschiba, i meni osobno je to čisto solidno! (ništa spektakularno ofkors)
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #64 u: 15. Travnja 2010, 13:11 »
Nisam baš neki kavoljubac (iako sam ih se napio dosad, nije da ne pijem kavu), ali mi je i dalje Nescaffe Gold najdraži i najfiniji kofeinski pripravak. Svako jutro padne jedan. Nekad i popodne uz lulu :1:
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #65 u: 15. Travnja 2010, 13:13 »
Nikola, ne kužim čemu takav napadan ton, pa ja iznosim svoje mišljenje i smatram da nije potrebno naglašavati da je to moje mišljenje i subjektivan doživljaj nečega. Meni Nescaffe nema nikakve veze s kavom, a činjenica je da su to žešći otrovi (provjeri zaslađivače i ostale tzv. "E-brojeve", ja sam prije par mjeseci provjeravao njihove čokoladice, živi užas)

Stavljaš mi riječi u usta, ja nikad nisam rekao da je netko tko pije Nescafe bez ukusa ili slično.
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #66 u: 15. Travnja 2010, 13:21 »
Nisam baš neki kavoljubac (iako sam ih se napio dosad, nije da ne pijem kavu), ali mi je i dalje Nescaffe Gold najdraži i najfiniji kofeinski pripravak. Svako jutro padne jedan. Nekad i popodne uz lulu :1:

Probaj natočiti malo Bailey's-a umjesto šećera, sigurno će ti se svidjeti :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #67 u: 15. Travnja 2010, 13:21 »
Uopće nije napadan ton, već moje neslaganje sa tvojom tvrdnjom. Niti ja ne moram napominjati da je to moje miÅ¡ljenje, i imati ću ga i dalje, isto kao i ti, zar ne?  :6:
Što se tiče kemija, zaslađivača, bojila i inih kemija. Robi moj, ne bi mi imali šta za jesti, jer je sve puno tih pizdarija! Pošto te dobro poznajem, jesi li svjestan koliko je štetna jedna Cola ili Fanta ili bilo koje drugo bezalkoholno gaz./negaz. piće???
A Nestle izbjegavaÅ¡-e to ne kužim!!! S jedne strane se odričeÅ¡, a s druge trujeÅ¡?!?!?! Malo mi je to proturječno!  :1:
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #68 u: 15. Travnja 2010, 13:25 »

Kaj to onda ispadne? Irish cofee?

Si probao ti to, da ne bi bilo  :101:
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #69 u: 15. Travnja 2010, 13:28 »
Nescafe izbjegavam prvenstveno zato kaj mi ne paše okusom, kaj se tiče kave pijem samo i isključivo espresso. Da mi je Nes fini, pio bih ga bez obzira na E-brojeve :1: Osim toga, pio sam neki Nestleov proizvod koji se radi s mlijekom, ima puno nekakve "čokolade" unutra, i nakon kaj to pomiješaš s toplim mlijekom i promiješaš s onom pizdarijicom za pjenu, dobiješ stvarno GRO pjene, skoro je sve kao mousse gusto. E, finog je okusa, ali nakon što sam to popio sam povraćao da to nije bilo normalno. Nakon toga mi se zgadio Nestle i svi njihovi proizvodi :1:
I stvarno se polako pokušavam okrenuti bar zdravijoj prehrani, ne kupujem ništa u Konzumu (pogotovo ne K-Plus :68:) i Lidlu, samo domaće povrća kaj baka uzgoji u vrtu, Colu skoro uopće ne pijem, prestao sam pušiti pljuge itd.
I imamo mi kaj za jesti, nije baš sve puno tih kemija, samo treba tražiti :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #70 u: 15. Travnja 2010, 13:30 »
Uh Å¡to bi sad sjeli jedni domaći fileki, ladno pivo, i onda jedan espresso i Å¡trudla od jabuka za desert!  :109:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #71 u: 15. Travnja 2010, 13:31 »

Kaj to onda ispadne? Irish cofee?

Si probao ti to, da ne bi bilo  :101:

Da, dobiješ nešto slično Irish coffeeju, samo ipak malo traljavo :1: Da, probao sam, bez brige, Robi (R) approved :68: Nema :101:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #72 u: 15. Travnja 2010, 13:33 »
Uh Å¡to bi sad sjeli jedni domaći fileki!  :109:

kažeš, jedino je OT mogao riješiti stvar :68:

Ali da, fileki, mmmmmmmmmmm :)
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #73 u: 15. Travnja 2010, 13:33 »
Uh Å¡to bi sad sjeli jedni domaći fileki, ladno pivo, i onda jedan espresso i Å¡trudla od jabuka za desert!  :109:

Nemoj, molim te  :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #74 u: 15. Travnja 2010, 13:35 »
Ok, to je druga pjesma... Meni su se na tu foru zgadili dr. Oetkerovi "bistro" sendviči i pizze (isto sam povraćao)!
Dalje, jedeš povrće kuhano u vodi koja nije zasoljena, bez vegete i sl? To je zdrava prehrana! Jedeš meso bez dodataka? Piješ samo i isključivo vodu? To je poanta zdrave prehrane.... Ako ne jedeš jedno, a jedeš drugo, to je isto kao da se busaš u prsa da si liječeni alkoholičar i onda odeš izvadiš pljosku iz džepa i cugneš malo loze!!! Kužiš poantu? Ili moj frend koji ide u teretanu već 2 godine i čudi se kako nije nikako napredovao (a ide jednom tjedno)....
Da imamo kaj za jesti, teÅ¡ko, jer ti je nažalost i sve na placu, živa kemija. Nitko viÅ¡e ne zna niÅ¡ta proizvesti bez uporabe gnojiva i bez prskanja, iz jednog jednostavnog razloga-imaju bolji urod! Tako da Robi moj, već smo dugo mi na kemiji, i bojim se da će tako biti i dalje....   :90:  :1:
-Confucius