Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Recycle Bin

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
Odg: Recycle Bin
« Odgovori #105 u: 27. Veljače 2013, 20:13 »
Da, vec par puta taj odgovor, a nijednom rijecju zasto vise ne zele slati, a uredno su do nedavno slali

...možda su se solidarizirali sa vladinom kampanjom protiv pušenja?  :154: :1:

Ne nego su odustali zbog tipova poput tebe koji naru?e 10 razli?itih duhana po 3 grama. Naru?i koji puta  :167:    više.
Sporost je vrlina.

mariv.photo

• Matulji
    Opečen mi jezik
  • 389
« Odgovori #106 u: 28. Veljače 2013, 11:34 »
Da, vec par puta taj odgovor, a nijednom rijecju zasto vise ne zele slati, a uredno su do nedavno slali

...možda su se solidarizirali sa vladinom kampanjom protiv puÅ¡enja?  :154: :1:

Ne nego su odustali zbog tipova poput tebe koji naruče 10 različitih duhana po 3 grama. Naruči koji puta  :167:    viÅ¡e.

:167:

Kao da kupuje začine!

Rip Kirby

• Opatija
    Žuti zubi
  • 676
  • alijas "El Grinta"
« Odgovori #107 u: 28. Veljače 2013, 15:31 »
...začinit ću ga ja vama u subotu! :137:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #108 u: 28. Veljače 2013, 18:38 »

...možda su se solidarizirali sa vladinom kampanjom protiv pušenja?  :154: :1:

Ne nego su odustali zbog tipova poput tebe koji naru?e 10 razli?itih duhana po 3 grama. Naru?i koji puta  :167:    više.

Više ja stavin soli i papra va juhu nego on duhana va lulu. ?a ?eš to ti j škrta loza z Ike.
Sporost je vrlina.

Rip Kirby

• Opatija
    Žuti zubi
  • 676
  • alijas "El Grinta"
« Odgovori #109 u: 28. Veljače 2013, 21:53 »

...možda su se solidarizirali sa vladinom kampanjom protiv puÅ¡enja?  :154: :1:

Ne nego su odustali zbog tipova poput tebe koji naruče 10 različitih duhana po 3 grama. Naruči koji puta  :167:    viÅ¡e.

Više ja stavin soli i papra va juhu nego on duhana va lulu. Ča ćeš to ti j škrta loza z Ike.

...ja stavim samo tri gr. jer se pripremam za natjecanje a vi trpate lule ko da vam je zadnje!

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #110 u: 06. Kolovoza 2013, 13:56 »
Primjetio sam da mi se zadnje vrijeme jako skratilo vrijeme pušenja lule. Isti duhani ista lula uz uobičajeni način pušenja lule. Probao sam i sa ovlaživanjem duhana kao i stavljanjem više flejka i ništa nisam postigao. Ne kužim?
 :61:
Sporost je vrlina.

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #111 u: 07. Kolovoza 2013, 14:36 »
Možda je zbog visokih temperatura, otvorenog prostora i povjetarca, možda kombinacija.
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #112 u: 07. Kolovoza 2013, 16:56 »
Možda je zbog visokih temperatura, otvorenog prostora i povjetarca, možda kombinacija.

Vjerovatno spoj nabrojenog ali ništa ne pomaže. Danas sam podimio dvije lule za redom i trajalo je vremenski kao jedna.:38:
Sporost je vrlina.

mariv.photo

• Matulji
    Opečen mi jezik
  • 389
« Odgovori #113 u: 07. Kolovoza 2013, 17:05 »

Vjerovatno spoj nabrojenog ali ništa ne pomaže. Danas sam podimio dvije lule za redom i trajalo je vremenski kao jedna.:38:

Ma to je samo zbog nadmorske visine!

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #114 u: 07. Kolovoza 2013, 17:29 »

Ma to je samo zbog nadmorske visine!

:68:
Sporost je vrlina.