Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Just for fun - Pocetnikova recenzija McConell "Oriental"

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Evo da i ja probam nesto "recenzirati" ;-) iako sam ful ful pocetnik. Mene i inace veseli vidjeti recenzije raznih stvari pisane od eksperata ali i pocetnika; ponekad cojvek tako stekne sasvim neocekivani uvid u stvar.

Dakle, prvo sto sam pusio u luli bio je MacBaren Scottish... JAKO fino mirisi nezapaljen, takodjer i zapaljen, sjajnog okusa (barem meni). Ne dimi previse, brzo mi se ugasi.

Nakon  njega nije mi dao vrag mira pa sam kupio i piksu Orientala, rekoh da probam ja tu "latakiju"  :109:
Nisam mogao izdrzati pa sma jos u autu otvorio konzervu i snazno udahnuo. Kakav šok!! Nakon MB-a i njegovog slatkastog mirisa, ovo me podsjetilo na kiselo mlijeko koje smo svojedobno radili doma. Rekoh sam sebi, ovo ce biti zanimljivo iskustvo ...

Dosao doma, nestrpljivo napunio lulu i ... kresnuo!. Dakle... kao prvo, napravio sam BRDO dima. Za razliku od MBa ovo dimi kao lokomotiva. Danas sam ga takodjer pusio na terasi VIP caffea na Cvjetnom, taman oko podne... mozete misliti reakcije okolnih stolova. Kao za vraga, samnom je bio i kolega koji se zapalio za lulu i netom prije kupio jednu straight billiard Lorenzo... odmah smo rascistili nekoliko stolova.

Kaj da velim... duhan mi se cini super. Lakse ga upakiram i drzim upaljenim nego MB. Da mi je finiji i nije. Mislim da je Scottish malo finiji... ili ja nisam naviknut. Miris upaljenog Orientala mi je super, okus je isto ok ali ugrizao me dva puta za jezik.

Kako ja imam obicaj lulu nosati posvuda i onako neupaljenu ju zvakati, povlaciti zrak kroz nju itd, otkrio sam da me taj miris NAKON pusenja podsjeca takodjer na nesto. U prvi mah mi se ucinilo da baca na neki od zacina... nisam se dosjetio koji. Jos mozgam o tome. U jednom trenutku mi je "dalo" na peceni kiseli kupus i kotlete :D

Eto... toliko zasad

-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

miha1981

• Ljubljana
  • **
    Peče me jezik
  • 146
Odg: Just for fun - Pocetnikova recenzija McConell "Oriental"
« Odgovori #1 u: 13. Studenoga 2009, 19:23 »
ÄŒestitam na svojstvenom stilu recenzije!  :1: ÄŒekam buduče radove ispod tvog pera (ili tastature).

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #2 u: 13. Studenoga 2009, 19:25 »
Drago mi je, da si napisao recenziju. Svaka recenzija je super pa makar bila opis prvog pušenja.
A mogu si vas zamislit u caffeu i ljude kak odlaze :68:
Ak voliš lulu nosit u ustima bi ti preporučio neku benticu, jer ju možeš držat u ustima bez napora.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #3 u: 13. Studenoga 2009, 20:03 »
Odlično!
Vidim da imaš dara za pisanje!

Samo naprijed!!!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 13. Studenoga 2009, 20:14 »
Super napisano, ali stvarno. bi recenzije i jest tvoj dojam, usporedba sa poznatim mirisima i okusima, a to si sve obuhvatio.

A ovo što se ljudi okreću - navikni se :1:

Okreću se ako smrdi, okreću se ako miriši :1:
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #5 u: 13. Studenoga 2009, 20:25 »
Hahahaha da, stalno se okrecu. To me podsjeca na onu pricu -
"Uh, kako je vruce danas, grozno vrijeme....".
"Uh, t aprokleta kisa, pa kad ce vise prestati...".
"Jao sto je hladno danas, si vidjela?"...

Nikad dobro ;)

Hvala na "pohvalama"! @don Cigara - pa moja i jest bentica, i non stop mi je u cvaljama. Ovaj friend je kupio ravnu iako sam mu ja savjetovao da uzme krivulju

-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #6 u: 14. Studenoga 2009, 02:31 »
Super recenzija!

Mene inače najviše Oriental podsjeća na dimljenu šunku i tak, općenito na dimljenu mesinu :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #7 u: 18. Studenoga 2009, 15:33 »
Svaka čast, samo napred.

macola

• *
    Bijeli zubi
  • 33
« Odgovori #8 u: 02. Svibnja 2011, 23:40 »
Volim tu mješavinu, ovo kratko vrijeme što pušim lulu mi je u svakodnevnoj rotaciji.
Lijep mi je osjećaj kad mi utrnu usta od onog nekog mentolnog, biberastog okusa, latakija ima taj neki osvježavajući okus od kojeg utrnu usta, podsjeća i na spaljenu smolu od crnogorice + papar?