Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Eto mene

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
Eto mene
« u: 22. Prosinca 2008, 13:26 »
Mudraci me stalno nagovarali da dođem... a ja imao važnijeg posla...
Pa sad kad je važniji posao gotov, eto me.

I da izmišljam ponovo, copy paste s jednog drugog foruma:

"Pa, kako je to običaj na pristojnim forumima, par riječi...
Diplomirao elektrotehniku devedesetih, zaposlen od '99 u CARNetu.
Prvu lulu dobio kao rođendanski poklon od kolega s posla prije desetak godina.
Hobiji - plastično maketarstvo - vječiti početnik, odnosno, nikad zadovoljan (ratna tematika - oklop 2. svj. rat, većinom njemačka mašinerija), fotografija, glazba (većinom klasika) - većina je on hold jer četveromjesećna beba traži svoje.
Nemam neku veliku kolekciju lula (prva Adsorba, naravno, emotivna vrijednost, Peterson i BC, i jedna no name merchaum s, na žalost, puknutim usnikom). BC je sistem bez filtera, i uglavnom je koristim za slabije duhane. Ostalo su sistemi s filterom jer ne podnosim prevelike doze nikotinina najbolje, a čini se da filter tu pomaže.
Preferncija - engleske mješavine (favoriti: sve četiri varijacije Frioga Mortona, Squadron leader, Early morning pipe, kod nas dobavljivi Old Dublin nije loš), a u nedostatku boljega, posegnem i za Mac Barenom. Aromatici, što bi englez rekao, not my cup of tea.
Više sam "povremeni" pušač nego day smoker - više zbog mira u kući i kroničnog nedostatka vremena, a manje zbog toga što bih ja htio da je tako.
Koliko vidim, ekipa je mala ali jaka, nema ljutnje zbog "provokativnih" odgovora na pitanja, a cilj svima isti - podići opću svijet društva o nama čudacima sa zastarjelom (ili možda pomodnom) navikom.

I eto mene ovdje..."

PS. BC promjenila vlasnika, data u dobre ruke. A u kolekciji dvije Peterson istraživačice: Crean i Scott... I mišljenje o aromaticima sam promjenio (Da Vinci i ostali su za pet). I novi hobi i beba više nije četveromjesečna...

Pa baš sam mogao napisati i novi post. Al sam lenj... :o))
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi.
--Riturnof Dže-Daj--

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Eto mene
« Odgovori #1 u: 22. Prosinca 2008, 13:30 »
E sad kad je i Fuby stigao nema nam ravnih!
 :61:

It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #2 u: 22. Prosinca 2008, 14:50 »
Četvrto - nisi mi rekao da omna tvoja krntija ima na čudnom mjestu ručnu kočnicu, ti vrak mater!
No mi te volimo, ti si naÅ¡ Broj 1.!  :77: :1:

Nije bila ručna nego uglavljena 'onična' kočnica (feature, a ne bug). A ti nisi skužio da je auto zakočen pa si ga malo vozio... Pa spalio i kočnice i lamelu... Srećom, no damage done... Sve Ok, jedino što mi auto još smrdi po spaljenom svemu.

Idem malo vidjeti što ste ovdje namudrovali dok me nije bilo...
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi.
--Riturnof Dže-Daj--

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #3 u: 22. Prosinca 2008, 16:26 »
Jupi! :36: :39:

.... A u kolekciji dvije Peterson istraživačice: Crean i Scott...

... i vreme je stiglo da počneÅ¡ tražiti kutiju za njih, jer one naprosto kutiju traže, a i to da se popuni.  :15:
To će jednom biti i moj M. Everest... :14:

lulce

• Beograd. Srbija
    Opečen mi jezik
  • 305
« Odgovori #4 u: 22. Prosinca 2008, 20:44 »
Jos jedan iz stare ekipe. Dobrodosao. :61: