Mudraci me stalno nagovarali da dođem... a ja imao važnijeg posla...
Pa sad kad je važniji posao gotov, eto me.
I da izmišljam ponovo, copy paste s jednog drugog foruma:
"Pa, kako je to obiÄaj na pristojnim forumima, par rijeÄi...
Diplomirao elektrotehniku devedesetih, zaposlen od '99 u CARNetu.
Prvu lulu dobio kao rođendanski poklon od kolega s posla prije desetak godina.
Hobiji - plastiÄno maketarstvo - vjeÄiti poÄetnik, odnosno, nikad zadovoljan (ratna tematika - oklop 2. svj. rat, većinom njemaÄka maÅ¡inerija), fotografija, glazba (većinom klasika) - većina je on hold jer Äetveromjesećna beba traži svoje.
Nemam neku veliku kolekciju lula (prva Adsorba, naravno, emotivna vrijednost, Peterson i BC, i jedna no name merchaum s, na žalost, puknutim usnikom). BC je sistem bez filtera, i uglavnom je koristim za slabije duhane. Ostalo su sistemi s filterom jer ne podnosim prevelike doze nikotinina najbolje, a Äini se da filter tu pomaže.
Preferncija - engleske mjeÅ¡avine (favoriti: sve Äetiri varijacije Frioga Mortona, Squadron leader, Early morning pipe, kod nas dobavljivi Old Dublin nije loÅ¡), a u nedostatku boljega, posegnem i za Mac Barenom. Aromatici, Å¡to bi englez rekao, not my cup of tea.
ViÅ¡e sam "povremeni" puÅ¡aÄ nego day smoker - viÅ¡e zbog mira u kući i kroniÄnog nedostatka vremena, a manje zbog toga Å¡to bih ja htio da je tako.
Koliko vidim, ekipa je mala ali jaka, nema ljutnje zbog "provokativnih" odgovora na pitanja, a cilj svima isti - podići opću svijet druÅ¡tva o nama Äudacima sa zastarjelom (ili možda pomodnom) navikom.
I eto mene ovdje..."
PS. BC promjenila vlasnika, data u dobre ruke. A u kolekciji dvije Peterson istraživaÄice: Crean i Scott... I miÅ¡ljenje o aromaticima sam promjenio (Da Vinci i ostali su za pet). I novi hobi i beba viÅ¡e nije ÄetveromjeseÄna...
Pa baš sam mogao napisati i novi post. Al sam lenj... :o))