Å to se tiÄe torbica konkretno za lule nažalost mi se niÅ¡ta previÅ¡e nije svidjelo, a ono Å¡to bi eventualno dolazilo u obzir je uistinu preskupo.
Prije par dana tražeći nekakvu tehniku sam naletio na torbice za kamere i foto aparate i padne mi na pamet da bi u tom smjeru mogao potražiti neÅ¡to Å¡to bi bilo zgodno da se prilagodi lulama na naÄin da u torbicu stanu berem 2-3 lule, 2-3 limenke duhana te ÄistaÄi, tamperi, upaljaÄi i onaj poznati stalak na rasklapanje (zgodna stvar kad ste u kafiću i želite odložiti lulu na neko vrijeme).
I tako naletim na donju torbicu:

Rade se u tri veliÄine - nazovio ih uvjetno S, M i L.
Najmanja je premalena, a razmišljao sam između M i L te uzeo M. Doma sam skinuo ovaj remen koji služi za nošenje preko ramena, jer mi je nepotreban.
U torbicu komotno stanu dvije limenke Petersona, dvije lule, stalak, upaljaÄi, tamperi i ÄistaÄi te ostane joÅ¡ neÅ¡to mjesta.
Prednost ove torbice je u tome Å¡to lule u nju mogu staviti u njihovim futrolicama tako da se ne mogu oÅ¡tetiti. Kao Å¡to je vidljivo na slici torbica ima tri pretinca s vanjske strane (dva sa strane i jedan naprijed) u koje se mogu pospremiti dodaci poput upaljaÄa, tampera...., a sama veliÄina torbice je takva da to sve skupa u ruci izgleda skladno tj. nije preveliko i može služiti za samo jedan odlazak na kavu i puÅ¡enje lule kao i za odlazak na druženje gdje ipak svatko od nas vuÄe hrpu toga sa sobom.
Cijena 180,00 kn (Emmezeta).
Eto, toliko od mene pa možda netko dobije ideju razmiÅ¡ljanja u drugom smjeru osim samo klasiÄnih torbica za lulu.